So puter doma 40 den e si go topam, I se skubam So bric ne e ubavoo utre denata rastat kako bocki ko masko
Каков е тој путер? Јас со ленти пробав и ниедно влакненце не ми излезе. Изгледа од што се стегам , се потам. Кај да го најдам тој путер?
Jas go zemam od parfimerija pisuva puter depilator ivi vo kutivce e edno krugce 35 g go topam vo gezve i koa ke se razladi stane gusto se macka so stapce, ako se potis toa e normalno zemi bebska pudra na safetka i brisi se
Carina Го користам за раце се чека 5 мин и се мие има мирис на крем, а Veet го топлам и го користам за нозете и интимниот дел.
Се бричам долго време под пазувите и во последно време не ми изгледа убаво ми останува пак темно од кога ќе се избричам. Би сакала да пробам со восок или шеќерна паста но, ми е страв дека ке ме боли многу (иако се депилирам со шеќерна и депилатор но под пазувите ми е некако страв). Дали имате некој совет како да ги омекнам влакната пред да одам на депилација со шеќерна паста?
Да и јас се поминував со брич ама од летово навака сум со депилатор. На почетокот ме кубеше малку,потоа не. Овој го имам, го ставам на 1ца и терам. 1 мин работа е.
Со брич бидејќи од депилација еднаш ми отекоа и рамената дури. Со раширени раце одев како луда од што ме болеше.
Со бикче братче цак цак и готово. Ги бричам обавезно не поднесувам да имам влакна под мишките или покултурно да се изразам пазувите првенствено зашто мене ми смета и ми мириса непријатно и не ми е гледката убава а знам дека и на девојчињата.
Само со брич, никогаш не сум депилирала пазуви. И Лумеа кога купив се мислев што да правам, имам додаток за пазуви, но одлучив да си останам само со брич.