Јас се депилирав со депилатор, но си направив проблем и стаса до операција. Немојте да се депилирате опасно е, само со брич. Е сега ќе ве замолам да ми предложите некој добар брич.
Пошто депилаторот ги скубе влакната, можно е да се направи проблем со жлездите, а кај мене беше враснато надоу, односно кон внатре и влакното се има скапано во кожата, се создало и масно ткиво околу влакното и мораше да се извади. Инаку можеа да ми отечат сите жлезди.
Депилирање на пазувите со восок, да или не? Имам слушнато дека не чини, ама раат сум две недели мераци ми е.. Се двоумам, што мислите вие?
Јас со депилирање си нсправив проблем, ми врасна поткожно влакно, па до операција стаса. Плус не е здраво, има многу жлезди, јас би ти рекла да не се депилираш.
Ја еве од 2012та откако почнав да вадам влакна под пазуви ги вадам со депилатор, не сум имала никаков проблем со поткожни влакна, ни ништо. И раат сум по 2 недели, топ ми е вака искрено.
Со брич се поминувам на секое туширање Сигурно со депилација е поубава и посветла кожата но немам храброст, ненормална болка ми се и нозе кога депилирам можам да замислам колку е болно пазуви