Зависи кое време мами во денот . До 2 часот имаше сонце и топло беше, одеднаш облаци и ветар се појави, и мене баш ми застуде. Јас баш вчера најдов на ветрот да ја извадам вреќата
Отприлика и ние вака се шетаме. Вчера дури и само по блуза го изнесов на улица кога ми плачеше, ама и топло беше. Во петокот видов деца наоблечени со зимски капи, со дебел скафандер, жал ми падна. Мајките на куси ракави, а детето божем на зимување ќе иде...
Sorry girls ама ја победувам у голотија . 24-25 степени ни е дома, парно плочки со подно греење е цел стан. Облечена е цуци по тенки хеланки и боди на кратки. Некогаш и ептен тенко близиче. Чорапи не носи. А за спиење само по шпикозни е. Вреќичката ја спакувавме оти се потеше во неа.
Признавам тогаш И ние го потиме бодито поготово а ја земе некој во раце. И кај нас цел стан е иста температура,22,23. Ако мене ме прашуваш подобро да се научат на поладно отколку да се тресат секоја зима и туткаат со алишта
Искрено да ти кажам ја се водам највеќе по нас. Како ние сме облечени така и она. И ние по кратки седиме. Чим нас ни е ок и неа и е. Плус она е активна цело време, лази низ цел стан, секунда не стои мирна.
Tebe podnoto ti ja vadi rabotata. Znaci taa bas na toplo seta celo vreme. Moeto od cel stan bas na ladnite plocki ke sedne ke se zaigra....ne e isto so podno i bez koa imas dete sto lazi
Ne sum uste porodena ni gledam po forumov deka treba i tetra peleni da se kupat pa zatoa me zbuni malku
Tetrite za novorodence se za se drugo...edna za da go legnes u dnevna, edna u relaksator, edna u kolicka, edna za na spalna, edna na ramo ke si nosis za bljuckanje, edna na raka za uspivanje...mn se nezni na pocetok bebe da ne se dopira so koza na nisto drugo pogotovo ne liceto
Се наоѓаат многу. Поевтини, а убави има во Стружанка и Ситник. На почетокот ги користев повеќе, сега најчесто после доење кога ќе го кренам на ждригне ставам тетра на мене зошто често знае да си бљуцне
Вие кои сте имале новороденче во мај, како сте го облекувале? Терминот ми е почеток мај, а тогаш е баш променливо времето барем овде кај што живеам.