Леле прв пат ја гледам темата и многу ми се допаѓа, браво за Анннни + Си седев со мама и дојде и една комшивка. Потоа заминавме кај баба и дедо. (Само поголема сум де ) Па малку чистев Па се вративме Па јадев и Си седев со мама и тато во дневната, си разговаравме И сега сум пред компјутер Денес ми беше баш семеен денот.
Шетав со другарка Јадев Седев на компјутер Се туширав Седев на компјутер Слушав музика и одмарав Играв со другарка, односно се глупиравме. Се исплашивме од гуштер. Бев кај комшиите и се смеев
јадев лубеница скоро цел ден бидејќи сум на диета .. се шетав со другарка ми низ град .. си ја чистев собата ... го гледав Salt иии дремам на компјутер ..
Како го поминавте денот... бљак...станав требаш да одам да полагам чекав такси... полагав со една колешка баравме штикли...и се беше на распродажба... па бев на кафе и сега сум си дома пред фемина.....
Како го поминавте денот... си станав во 7, не во 6 се шминкав Си пиев кафе Па во школо... па трачарски муабети со другарки... Па спиев... па јадев пица.. па бев во новиот веро... и сега одвај си седнав пред ПЦ