како го поминав..... станав рано требаше да ги чувам мојте братучетки близначки(леле оти две цела ден полудев....) кога ги видов и двете на врата леле срцки ниедни ќе ме полудите си викам... па оти две која каде неможам да му го фанам редот...од нив само глупости
поручекот гледавме том и џери(само замислтете го бебето на сликата поголемо баш вакава бев) после си викам готово ве водам дома.... и сега сум ваква ми бучи главата и сега мислам дека е време малку на дечко ми да му обрнам внимание...
Ова утро станав кога јас сакав без некој да ме разбуди.... одма под хитно закажав на кафе кај пријателка(утринско) па гледав филмче следуваше досадно попладне па разонода по некое кругче со моторот и сега сум на skype со дечко ми
досаден ден..... станав изнервирано.... бев на заболекар... си дојдов дома ме болеше толку гадно главата си викам ќе си при легнам малку белки ќе помине.... па станав гледав телевизија и бев баш ваква само место пуканки јадев смоки стоби флипс... и сега си седам на фемина...
Утринска кафица во пижами Два саата со другарка ми на телефон Сметката Си напраив маска за коса од банана,мед,млеко,јајце,маслиново масло.Ама ситни парчиња банана имав низ целата коса.Косата ужаснооо ми смрдеше Сеа мислам планот ми е да се нашминкам и да одам на роденден .Се надевам дека овој пат ќе испадне добро.
Си спиев јас така убаво мирно и кога одеднаш некој почна да скока на креветот....(стигнале натрапничките-срцките мои) е викам сега кога ќе ви станам има да ве отепам што ме разбудивте......и беа буквално вакви фацички-абе не ве тепа дада бе муциња мои мали после си правев некои третмани на лицето,масажи,маски ова она.... ми се јави другарка ми си дошла од ск па одма отидов да ја видам и сега се вратив и се изнервирав тука на форумот.... ама ајде помина еве сега си седам па ќе гледам филмче....
Спиев до 12 и пол часот.. Oкапав на компјутер - досадно до тука и назад... па ајде се бањав... 1 и пол час па потоа пак на компјутер... потоа бев на фризер со мајка ми, и правев друштво. стигнав дома - го испив веќе второто какао пред компјутер е веќе не знам шо да до направам... досаднооо
денес денотт катастрофаа најдосаден па вака: станав со главоболка па капучиното па со лаптопо в кревет се досадвав па ручав малцее без апетит колку мајками да не ја слушам да ми брчи па се досадвав пред пц аген па се истуширав и сеа нервозна од досада дремам пак на фемина
До сеа Си се наспав Па ме чекаше кафенце од страна на мајка ми И таман си седнав да си гледам ТВ .. Баба ми дојде и почна да мрчи дека не сусм јадела од сабајле,дека тоа не е здраво.Ја ја убедувам не ми се јаде.А + јас немам навика да јадам одсабајле така да она нема шо да збори.Сеа само за да не збори ќе јадам варено јајце и паштета А и ќе си седам пред ТВ и ќе гледам сунгерот боб панталоновски !