Си се опуштив со музика и си правев педикир *сама Па имавме семеен ручек,сите освен брат ми Па си се излежував пред ТВ Сеа висам на ПЦ а попосле мислам рано да си легнам
Морам да признаам многу ми е интересна темава Си спиев најубаво ама се разбудив поради тие што работат во влезот И баба ми место да ми свари кафе она запнала со доручек и шо да праам јадев (не вака насмеана) Па отидов да го шетам кучето И сеа дремам на компјутер А ме чека чистење по дома (секако дека не вака насмеана )
станав и првата мин уште во кревет се изнервирав гадно па следуваче пола саат плачка и ми се јави другарка ми да ме расположи и отидов кај неа па дојде кај мене братучетка ми си седевме и сега сум на фемина и на скајп со дечко ми (го сакам него а и вас цури мои)
И конечно баба ми си замина дома во село(едвај го чекав мементов)Пиев кафенце во 11 кога се разбудив Ми се јави другарка ми да идам со другарките на кафе и отидов Дури сеа се вратив.Сеа малце на ПЦ па ќе ручам .
Семеен ручек со мајка ми и татко ми Ми бараше душата благо Сеа суум на компјутер а теба да се бањам,да се нашминкам и да излезам
Прво станав.. потоа пиев кафенце со млекце Потоа се карав со сестра ми за да допрам до компјутерот Откако победив си седнав..и уште не сум станата
- заминав кај внука ми и си играв со неа - jaдев шпагети со некаков сос, ама не со ваква фаца - стигнав дома и му се предадов на компјутерот
Мајка ми ме тераше да пијам чај пошо сум болничка Цел саат со другарка ми на мобилен Мама ми купи пица од Амати Сеа на компјутер