Луѓе, една ваква вчера заклучија... Сериозно ве мрзи да побарате низ форумов. http://forum.femina.mk/slobodno-vreme/kade-za-1-vi-maj-t5944/?hilit=каде за 1 ви мај
Оваа е пост прво мајска, пред времето се... тука ќе пишувате од утре, вторник да речеме, кој кога ќе се свести, отрезни, рехабилитира
Не сум, ретко кога во коментар знам да бидам озбилна, освен дебата кај што сум се расплинила со објаснувања, овие ми се чисто, све обратно сфаќај
Не ми е јасно во оваа тема ќе треба ли да предвидуваме како сме си поминале ???? Малку прерано е направена, некој како со душа да чекал да се раздени за да ја направи темава!
Еј, пред тргнување си ја направиле у случај да треба трезнење после... , големото мити чудо , боље вакви да се него „после колку време МУ ДАДОВТЕ на дечко ви“, „како реагираше дечко ви кога разбра дека сте СКИНАТА“, „имате ли РЕДОВЕН СЕКС“, ајт мислам. Нек модераторите си го решат. Ќе си пишеме секако после мајов... адиос мучачитаси, убав ден, да не си го расипуЕме
Како што гледате насловот на темава е ''Како го поминавте 1-ви Мај?'', а не кога е направена темава.Одговири се бараат само за темава а не надвор од темава.Не сакам да се карам овде на сајтот за глупости.Ако имате одговор за темава постирајте го,а надвор од темава мислам дека не се потребни одговори.
Епа, ајде за сефте . Па, денот помина фино, во домашна атмосфера, делумно пред компјутер, остатокот пред тв, со книга малкуцка само, на маса цели пет минути за ручек , искрено да имав компанија за на протест, би јас на протест, ама е , кој би со мене на протест, кога денот е за уживање . Пак, за мене ова беше прв 1ви мај без некого, една Нова Година ја издржав храбро, ама овој празник започна и продолжи нехрабро . Па, во знак на протест и бунт кон сите парови што одат на поЉана да се љубат, пак и во знак на протест на тоа што само половина од платата ми следуваше за работата од минатиот месец, вклучени и саботи, јас си поседов дома. И,не се жалам. Фино мене, фино. Пак и конечно мачката си ја вративме дома, фала богу останала бар она жива од цела четири члена фамилија, мајка и три мачки од 4 месеци , па таа ми го весели денов и ќе ми го весели и утрешниот. Бујрум ти сега кажи си, да чујам и од тебе .
Најубаво си поминав, шо се вика од 7 до 7 цели 12саати, прекрасно беше ми се исполнија многу желби играв ракомет, морам да кажам шутирав и ми бранеа целовреме тоа ми беше најубавото во денот! Потоа скарата само јас имав нарачано увијачи другиве ќебапи, колбасици, стекови ххахаха не им текнало дека постојат и увијачи јбг игравме картиииии, фудбал, ракомет под тенда си седевме коа приврнуваше, кога излегуваше сонцето сите одма на трева во двор игравме и така.. имавме и другарче со гитара и сите мераци ми се напраија ! Сеа сум скапана уморна, се надевам и вие си поминавте како што си очекувавте најубавоооооо
Многу релаксирано Си поспав убаво, бидејќи синоќа си искочив во нашиот ни празен град. Атмосфера топ Си станав околу 15.00. Отидов кај другарка на кафе, си се смеевме си седевме и еве ме сега- киснам на нет, си слушам музиче, си џускам по дома. Ете така и да знаете - супер си поминав
Ни пропадна претходниот план заради времево, ама сепак си се собравме цело друштво кај другарка и пак супер си поминавме... Па за излет има и нареден викенд, што мора да биде баш на 1ви, со сите да се гужваме? Ко што рече еден другар: "Еее, па не е еден 1ви Мај"! И онака цела храна ни остана
бевме три парови во куќа на дечко ми на село кое е скоро напуштено а изгледа прекрасно.скара,смеење зафркавање и отиде денот..мммм убаво си поминав
Прекрасно си поминав, најубаво до сега, без разлика што времето беше никакво. Друштво, скара, музика, опуштена атмосфера. Супер беше.
Убаво си поминав, со мажулето си бевме во охрид, времето не зезна само што стигнавме претпладнето, истури дожд ама си бевме на кафенце, на слатки во Малага и на Red Bull во Кадмо и престана дождот па си се сетавме така сами и заљубени и се седнавме на ручек и многу убаво ми беше