1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како го поминавте 1-ви Мај?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од s.u.n.s.h.i.n.e, 1 мај 2011.

1. s.u.n.s.h.i.n.e

s.u.n.s.h.i.n.e Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2010
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    32
    Како го поминавте 1-ви Мај,каде бевте,ви се погоди ли времето..?

2. butterflyyy

butterflyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јануари 2010
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    59
    хахаха, времево денес баш за скара |(

3. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.820
  4. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.125
    Оваа е пост прво мајска, пред времето се... тука ќе пишувате од утре, вторник да речеме, кој кога ќе се свести, отрезни, рехабилитира :wasntme:

5. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.820
    ^ Ако беше сериозна со коментаров, се‘ уште ми нема смисла.
    Можеби логиката поинаку ми работи.

6. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.125
    Не сум, ретко кога во коментар знам да бидам озбилна, освен дебата кај што сум се расплинила со објаснувања, овие ми се чисто, све обратно сфаќај :)

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  7. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Не ми е јасно во оваа тема ќе треба ли да предвидуваме како сме си поминале ???? :^) Малку прерано е направена, некој како со душа да чекал да се раздени за да ја направи темава!

8. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.125
    Еј, пред тргнување си ја направиле :wasntme: у случај да треба трезнење после... :?: , големото мити чудо :) , боље вакви да се него „после колку време МУ ДАДОВТЕ на дечко ви“, |( „како реагираше дечко ви кога разбра дека сте СКИНАТА“, :^) „имате ли РЕДОВЕН СЕКС“, ;) ајт мислам. Нек модераторите си го решат. Ќе си пишеме секако после мајов... адиос мучачитаси, убав ден, да не си го расипуЕме :)

На Pelikuna му/ѝ се допаѓа ова.
  9. s.u.n.s.h.i.n.e

s.u.n.s.h.i.n.e Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2010
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    32
    Како што гледате насловот на темава е ''Како го поминавте 1-ви Мај?'', а не кога е направена темава.Одговири се бараат само за темава а не надвор од темава.Не сакам да се карам овде на сајтот за глупости.Ако имате одговор за темава постирајте го,а надвор од темава мислам дека не се потребни одговори.

На SunFlower94 и easyyyyy им се допаѓа ова.
  10. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.125
    Епа, ајде за сефте :).
    Па, денот помина фино, во домашна атмосфера, делумно пред компјутер, остатокот пред тв, со книга малкуцка само, на маса цели пет минути за ручек :D, искрено да имав компанија за на протест, би јас на протест, ама е :lol:, кој би со мене на протест, кога денот е за уживање :).
    Пак, за мене ова беше прв 1ви мај без некого, една Нова Година ја издржав храбро, ама овој празник ;) започна и продолжи нехрабро :) . Па, во знак на протест :wasntme: и бунт кон сите парови што одат на поЉана да се љубат, пак и во знак на протест на тоа што само половина од платата ми следуваше за работата од минатиот месец, вклучени и саботи, јас си поседов дома.
    И,не се жалам. Фино мене, фино.
    Пак и конечно мачката си ја вративме дома, фала богу останала бар она жива од цела четири члена фамилија, мајка и три мачки од 4 месеци ;( , па таа ми го весели денов и ќе ми го весели и утрешниот. Бујрум ти сега кажи си, да чујам и од тебе ;) .

11. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Најубаво си поминав, шо се вика од 7 до 7 цели 12саати, прекрасно беше ми се исполнија многу желби играв ракомет, морам да кажам шутирав и ми бранеа целовреме тоа ми беше најубавото во денот! Потоа скарата само јас имав нарачано увијачи другиве ќебапи, колбасици, стекови ххахаха не им текнало дека постојат и увијачи јбг :lol: игравме картиииии, фудбал, ракомет под тенда си седевме коа приврнуваше, кога излегуваше сонцето сите одма на трева во двор игравме и така.. имавме и другарче со гитара и сите мераци ми се напраија ! Сеа сум скапана уморна, се надевам и вие си поминавте како што си очекувавте најубавоооооо :*

12. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.201
    Допаѓања:
    8.431
    суперррррррррррр најубо не се опишува со зборови ;) :rofl: :rofl:

13. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Многу релаксирано :)
    Си поспав убаво, бидејќи синоќа си искочив во нашиот ни празен град. Атмосфера топ :rock:
    Си станав околу 15.00. Отидов кај другарка на кафе, си се смеевме си седевме и еве ме сега- киснам на нет, си слушам музиче, си џускам по дома. Ете така и да знаете - супер си поминав :D

14. i.am.me

i.am.me Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    127
    Ни пропадна претходниот план заради времево, ама сепак си се собравме цело друштво кај другарка и пак супер си поминавме... Па за излет има и нареден викенд, што мора да биде баш на 1ви, со сите да се гужваме? Ко што рече еден другар: "Еее, па не е еден 1ви Мај"! :lol: И онака цела храна ни остана :D

15. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.912
    Допаѓања:
    11.398
    Одлично. Кај дечко ми дома, скаричка колку да се обележи денот, музиче... Уживанции.. :lol:

16. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.225
    бевме три парови во куќа на дечко ми на село кое е скоро напуштено а изгледа прекрасно.скара,смеење зафркавање и отиде денот..мммм убаво си поминав

На s.u.n.s.h.i.n.e му/ѝ се допаѓа ова.
  17. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Јас си поминав многу убаво со друштвото...Смеење колку сакаш ;)

18. MoDeRnA

MoDeRnA Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    50
    ептен супер си поминав ама малце временцево не зезна ама пак супер беше се :rofl:

19. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Прекрасно си поминав, најубаво до сега, без разлика што времето беше никакво. Друштво, скара, музика, опуштена атмосфера. Супер беше. :)

20. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    Убаво си поминав, со мажулето си бевме во охрид, времето не зезна само што стигнавме претпладнето, истури дожд ама си бевме на кафенце, на слатки во Малага :P и на Red Bull во Кадмо ^_^ и престана дождот па си се сетавме така сами и заљубени и се седнавме на ручек и многу убаво ми беше :D