Најубаво.. на Водно со друштво си пиевме си се веселевме си запознавме нови луѓе и најјако си поминав
За мене први Мај е како и секој ден.Зарем само на тој ден се прави скара и се собира друштво,тоа може да се прави било кој ден.Така да оваа година си останав дома на тераса си јадевме со него и си пиевме кафенце.
Оваа година, 1-ви Мај беше резервиран за прва роденденска забава, а воедно и крштевка на детенцето на едни наши блиски пријатели. Си поминав одлично, иако малку се засрамив кога направив мал воден инцидент, односно истурив чаша вода. Атмосферата беше супер, имаше жива музика, а масите беа празни бидејќи повеќето од луѓето беа станати и танцуваа на подиумот. Времето ни се погоди, беше убаво и сончево, на моменти малку жешко.
прекрасно и незаборавно го поминав овој 1ви мај , бев на миладиновци со друштво , многу беше убаво смеење до солзи зафрканции до бесвест кога ќе ми текне сама си се смеам уштее
Годинава убаво беше,отидовме во селото на една од моите другарки,си пуштивме музика,јадевме,игравме ,се глупиравме, беше многу интересно
Преубаво шетавме во една градина со браручетка ми и нејзината фамилијаСе немавме видено 3 месеци.Се уморивме шетајќи ама пресреќни се вративме дома
Се осетив баш прашано со прашањево. Се предозирав со серии гледање, јадење за жал послабо, но фала на прашање, не беше лошо.