Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како го поминавте 1-ви Мај?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од s.u.n.s.h.i.n.e, 1 мај 2011.

1. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.871
    Допаѓања:
    25.339
    Малку се потрудив да подготвам скара ( иако секогаш ми испаѓа тврдо месото небаре камења јадеш :rofl: ) . Годинава некако ми се погоди , дали дека сум бремена па баш ми се јадеше скара , не знам , ама баш убаво излезе ( ја испофалив скарава (facepalm) ми умре циганката што ме фалеше :drunk: ) . Со мајсторите кои не ги очекувавме на неработен ден . Малку во гужва , но убаво фамилијарно и весело :D .

2. Liu

Liu Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2016
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    2.501
    Овој први мај многу јако :rofl: Излеговме на планинарење и се загинавме на Пелистер... прво се зафркававме демек интересно,:lol: ама после стана за*бано бидејќи сфативме дека вистина сме мноогу загинати и мораше да се реагира брзо оти денот си врвеше а се ближеше и полициски час, имавме и неколку брејкдаунс дека ќе треба да бараме помош и да пријавуваме во полиција.Некако се снајдовме, ама кога стигнавме на местото од каде што тргнавме бевме како од војна да сме си дошле, изгребани по раце, нозе, искинати во трењерките, живи катастрофи (facepalm):rofl:. На цела мака на крај не можевме да се соземиме од смеење.

На Tedyyy му/ѝ се допаѓа ова.
  3. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Работно :D