Во Баба цана си бираш мени околу 400мислам беше нашето. Зависи што сакаш,можеш да ставаш и вадиш. А во другите сум била како гостинка,не ги знам цените
И какви беа на роденденот? Латекс балоните за една недела почнуваат да се разградуваат. Смрдат. Сепак се од биоразградлив материјал. Такви балони од денес за денес се прават. Најрано ден претходно. И сјајот го губат после еден ден. Јас знам вакви форми да направам сама ама не сум се нафатила за ниту еден роденден на моиве деца зашто се премногу захтевни. Ако можете да си ги дозволите најдобро е фирма да ви ги направи. Или ако сепак решите сами да пумпате најдобро да земете од електричната пумпа на Али, не од рачните. За 2 секунди пумпа еден балон.
Jas sama si go napraiv ova, so pomos od majka mi. Balonite me kostaa okolu 900den, si pustiv youtube i si pravev. Ako imate vreme i sakate da zastedite probajte
@Iva Mitrevski И ја сама имам вака декорирано, исто балони од Алиекспрес сет, за по дома фино испадна
Прв избор ми беше баба Цана само многу е проблем таму за паркинг, плус недела паѓа роденденот. Како се снајдовте за паркинг, на улицата како обично?
мајки, декорации за прв роденден што одбравте? Читам читам нананзад страни, пак немам памет. Вредат ли балониве од али како прстен да се порачуваат? Единица ок ќе купам, тортс исто ќе нарачам, сма и друго нешто ваљда сепак е прв роденден. Ама ич нит сум креативна нит знам што сакам за дување балони, маж ми ќе го терам
Сакав да споделам слики што имам зачувано ама ми текна дека женско е твоето бебе. Со животни јас одбрав, боја зелена. На Пинтерест има интресни идеи.
Здраво, да ми препорачате некој што прави мафини и крофнички за слатка маса од Скопје и украсување со балони некои што праст непто малце поиновативно и имаат озбор на бои балони, се што гледам по инстаграм се 90% истоте. Фала
Што мислите оѕприлика колку пари ќе треба да одвојам за 1 виот роденден? Која би ми била најевтина варијанта? Можеби во игротека? Еве нема мн гости да викам 20 нека бидат 30 макс. Финансиите се малку слаби за жал.
Мислам дека игротека е опција за поголеми дечиња, нашиве мали се, нема што да прават таму (не сум била никогаш, само така размислувам, ќе ме поправат ако грешам). Веројатно најевтина опција е дома ако имаш можност. Сама ќе си спремаш тоа шо мислиш, ќе декорираш колку што умееш. Важно е да се одбележи роденденот, не е битно ни каде, ни како, ни колку.
Може не е прашањето за овде, што добивте од вашите кумови за прв роденден? Никако не можам да се решам. Ми треба идеја, предлог..