Кола на акумулатор…кога ми ја дадоа сметката да ја чувам со гаранцијата, дамла ме мавна колку пари потрошиле Трицикл ти е убава идеа, ама и тие не се баш ефтини пошто овој период сеее е поскапено…баланс точак, тротинет, од тие како системи кујна и сл ако имаат место
И јас се мислам за кола со акумулатор или златни обетки. Искрено од 100 евра повеќе не би дала, крштевка и роденден е, облека купив за 6,7000 ден и плус поклон до 100 евра, повеќе не ми се дава.
Ако е женско можеш златни обетки…јас тоа би купила…колава ем е голема, мора да имаат место за чување, ем има рок на употреба, сепак злато е злато
Scoot and ride....zlato e super ama deteto na zlato ne se raduva ja bi idela so neso dete sto ke se raduva
И зедов и играчка ама со помала вредност од 1000 ден. Сакав и нешто плус од поголема вредност дали играчка како кола или злато.
Scoot and ride ти е ова, совршен подарок, мојов има слично од Чиполино. Трицикл е фрлени пари. Кола на акумулатор асална за 100е нема. Злато, обетки искрено ми е бош идеја и јас како Срна би бирала дете да се израдува..
Кола рачунај добра над 150€ ти е , за злато ама ич не сум китење на маливе ( у краен случај него најчесто го мењаат продаваат ) Овие како Scoot and Ride се баш фини ги имаш со цени разни. Еве и овоа е фина работа на синко му донесоа за род , сестра му додуша повеќе го возе
Ова од која возраст се препорачува? И може да ми кажеш зошто мислиш дека трицикл се фрлени пари? Не ме сфаќај дека те напаѓам нешто, стварно ме интересира зашто планирав да купувам за моево па ме замисли.
Дајте предлог за ресторани за прослава на роденден во Скопје? Да има и отворен и затворен дел, нормални цени?
Јас би ти препорачала Ден и Ноќ има и затворен дел( се отвара и тој од страните и покривот) и тераса надвор скрос на отворено има и за деца простор за играње со трамболина и слични ствари и огромен паркинг , го испофалив мислиш на татко ми е
Нолина, јас барем од таму планирам. За крштевката од Лукс имав декорација, ништо посебно а еден тон пари ми зеде.
Пишав во Нолина за цена за една декорација и ми рече 8.500 и не ја ни прашав колку би ми зела за тоа што планирам, некако многу пари само за балони ми се видоа.
Баш пред скоро и @kostovaivana ми кажа дека ѝ побарала многу пари. Мене помалку ми побара. Односно исто со лукс за крштевката, а таа декорација беше барем со три пати помалку балони. На крај декорациите во Битола ќе испаднат поскапи од тие во Скопје. Не знам дали ја виде поназад декорацијата на @Ema.Sk. Прераскошна е, а ако не се лажам имаше пишано дека ѝ наплатиле 7000. За торта Андријана од рисела ми побара најмалку пари. Таа и за крштевката ни правеше, превкусна и преубаво декорирана беше тортата.