Се на се...значи покани ~25, кутивчиња~ 15, балони и слатка маса (крофнички, мафини и путер колачи) беше околу 8500-9000...не ми текнува баш точно.
И јас овоа ќе прашував Дали се класични или некои други оти не држат сите. Некои брзо се распаѓаат Давај рецепт @Izi bela
Ме фати око за една позадина со балони и слатка маса 7500 ден , а торта сама си нарачуваш А имало и 4000 ден за позадина
Свеќа бр.1 а да не одбичнине од наше време што ги има кај да барам? Најдов едни сребрени големи во Базаро ама немаше бр1.
Мајки за првиот роденден планирам сама да си украсувам балони и слатка маса Бев преска до џамбо ама не најдов пумпа за балони Знаете ли каде можам да најдам само пумпа или пакет со балони?
Здраво Не сум имала прилика да идам на детски родендени со слатки маси па да прашам што отприлика имаат на тие маси? Сакам сама да си ја подготвам
Шо сакаш. Можеш мафини, путер колачи, бомбици, обични колачи, кутивчиња полни со чоко стоби флипс на пример, гумени бонбони, повеќе работи закачени на стапчиња, кутивчиња со пуканки или други грицки. Можеш да си испечатиш картончиња со слика од темата и да ги залепиш на стапче, цевче, кутивче.. Бит пазар да провериш.
Каде правевте роденден? Преубаво е. Дајте предлог за скопје за летен роденден. Би имало и возрасни и деца. Децата обично не седат или како е? Пример за во ресторан?
Кажувајте како е менито за низ скопје за роденден? Што има по маси, цени? Немам поима кај да правиме. Летен роденден, еве го кај е, а јас абер немам.
Од места кај што шетнавме, во ресторан Love во склоп на Аликас менито јадење и пиење е 1100 и 1200 денари. 4 часа е прославата. Убаво е внатре ама како за 30тина души идеално. Во Маргер бевме, не ни остави впечаток убав, некако само надоградувано додавано, со нивоа, најлони, столици различни скоро на секоја маса, не знам на 40 степени како им е организирано да се лади просторот пошто е 80% отворен. За Градина се одлучивме, менито им е 700 денари јадење и 200 и 300 денари плус за пиење. Исто 4 саати е прославата. Слободна им беше големата сала ама рекоа дека ја преградуваат спрема бројката на гости.
Пари не вредат ништо! Како што тргнала инфлација за 18 години сегашните пари нема ништо да вредат! Нечија желба, убав збор и спомен не се купува со пари. Посебно ако тој човек го нема на светот после 18 години. Спомени што греат душа не се купуваат со пари!