Aaa znachi vie ste malku pred nas ❤ Fala mama za spodeleneto. P.S a dali i dekoracijata ke vi bide od tamu? Jas seushte lutam po net,teshka sum epten za odluchuvanje
Даа од таму ќе биде сѐ, најок ми се со цени, башка сѐ што побарав рекоа дека може, ми предложија и тие нешто и така. Си најдов што ми се допаѓа од Pinterest, и на нив им кажав со коолкав буџет располагам, ми понудија многу идеи. Слободно побарај види ги на фб и инстаграм, пиши им за цени веднаш враќаат и многу се љубезни
Некој да славел прв роденден во Два Елена да сподели искуство? Ми треба место околу Св. Јован, не ми текнува подобар избор.
Мама ќе ги искористи истите декорации од свадбата за роденденот на мојата Вера Во глава сѐ ми изгледа цакум пакум, ќе видиме како ќе биде кога ќе ги стават балоните А во вазните планирам да има лаванда, суптилно но впечатливо по боја и мирис Затоа што правиме во дворни лето е, како декорација ќе искористам и лимони, па после може да се напиеме лимонада Едвај чекам, пустата нема да знае што се случува
Мајки барам нешто поопуштени алишта ( бермуди со кошуличе нешто ) или панталони за свадба, роденден и крштевка 3 во 1 ќе правиме сега во август.. имате идеја каде да најдам?
Јас купив во ваикики. Беше боденце и одозгора елече ама зашиено за боденцето да не се крева кога го држиш во раце и панталончиња. И машничка зашиена.
Јас најдов во Бутик Бамбисимо вакво нешто супер стоеше. Плус докупив и боди кошула за ако бљуцне или сл.
Ние само торта имавме, не знам зошто би било срамота. И на толку јадење што има во ресторан (под претпоставка дека така нешто ќе правите) не гледам причина уште и слатка маса да има. Тоа е мое мислење бар сега, за поголеми деца може повеќе има смисла плус некоја грицка.
Првиот роденден и крштевка беше скромно, од црква имавме една долга маса во терасата на кафаната спроти црквата. Се насе бевме 20 души. Со торта и свеќички. Сега сме 8 и пол години - како лета времето хехех
Јас нарачав од Делиција, без фондан, со путер крем. За 45 парчиња, вкус Грчка, платив 2850 ден. Тортата беше идентична со онаа што им ја испратив и превкусна. Топла препорака.
Mama izgleda zabegaa skroz za 45 parchinja neli dekorirana torta so fondan 5730den.mi rekoa,Delicia sostav shvarcvald