Лелее ова го гледав одамна додека бев трудна и сум го заборавила, најверојатно првата ќе биде Фала ти што ме потсети
Да почастам... Вчера и го објаснив концептот на замислување желби кога ќе дува свеќичка, едвај заспа од радост. Со истата мисла стана. На сите ви посакувам убав ден и да се осеќате како 4 годишни деца, безгрижни. @NarCis@ гушкај девојката од нас
Да ја пофалам и јас Делиција тортето беше супер и на вкус и на изглед,вкус шварцал. 25 парчиња 1100 ден со достава. @TeddyGrey и @NarCis@ да ви се живи и здрави девојките
Препорака за фото студио што сликаат со smash cake? И позадина одберена од мене? Имаме време ние, ама да си разгледам
Јас славев за прв во ресторан и за двете , ама за други пригоди и на родендени дома што сим имала со поголемата сум имала вакви работи : Поховани даски , скара мешана , крем салати , кифли/ лиснати , зелени салати по желба , сувомесно по желба. Пример за таа бројка 3 даски поховано , 3 зелени салати , 3 сувомесно , или 3 скара , а поховано и сувомесно заедно стокмено на големи тањири , измеѓу крем салати(по желба ( пилешка , француска најчесто ) Ама сепак за похованото зависи колкава* ќе е големата даска , ако порачуваш од некаде , а можиш и да си купиш замрзнати работи готови ( пирошки , пилешки прсти , крокети )зденки , тиквички , модар патлиџан , зависи што сакаш , и да однесиш во некој локал и да ти ги спремаат , да си платиш за тоа само , па ти само да ги земиш.
Ако си од Скопје, ѕирни го ресторанот Летна градина Ритуал. Има во дворот играчки за деца многу, делот за возрасни е одма тука, и прифатливи цени. А игротека Киндер Парк
@nevermet18 те читав за парчињата торта. Тие ги рачунаат слаткарски парчиња дебели, а скоро никој така не сечи. Пр од паста за 20 парчиња мене стално ми излегуваат над 30 ( и тоа убаво парче таман за да се најаде) За последниот роденден имав торта од 35 парчиња, а на роденденот имав околу 30 возрасни, 20 деца (ај на децата по пола парче им даваат) и плус останаа околу 5 парчиња за дома. Мој совет доколу имате многу гости, земете помала торта околу 20 парчиња декорирана, и останатите пасти ( ем поубаво се сечат ем нема да плаќате декорација)
Здраво женски ај препорачајте ми некој ресторан за прв роденден по можност да е со некое детско катче ама да е затворено зошто во ноември е роденденот, не сакаме игротека зошто сме ограничени на 2 саата, а и повеќе се возрасни.