Bagodaram majka, bas ke naracam oa ke spodelam i jas iskustvo, staviv i pumpa vo korpata veke hahaha, a posle toa lentata na shto ja stavivte? Ako imate nekoe foto dobro bi mi doshlo da vidam idea, moze i vo licna poraka, ako nemoze ne e problem sepak mi pomognavte. Blagodaram
Blagodaram majka, a takov krug pa kade da najdam, ne li moze na samata terasa pokraj zidot so nesto da gi zalepam od zadnata strana? I tie lepaci za baloni kako se vikaat strucno da gi baram na net?
Нашето беше како опашка од сирена. Кога ќе се збијат балоните многу стабилно стојат. Во ресторанот го ставивме до една врата потпрено и без проблем стоеше. Немам слика моментално во моб, ќе ти пуштам во порака. Исто ние со стеги ги врзувавме балон за балон и два по два ги ставаш во лентата. Лепак дојде со самите балони ама стегите повеќе ни завршија работа.
Веќе ти одговориле и кај мене лепак имаше со самите балони, веројатно одат во пакет не знам како се вика посебно тоа. Можеш и така мене ми беше залепено со обичен салотејп на комодата во дневната. Ако имаш каде да ја ставиш траката не ти треба сталка. Ако сепак решиш со сталка прашај во цвеќари и некој што украсува да ти изнајмат
Mom's Се мислам здравје од каде торта да порачам. Делиција ми се ептен маалски и се ручаме торти од таму нон стоп па веќе ми е поминат мерак. Романса обавезно за мој роденден нарачувам ама ме нервира моментот со гмечење на парчињата при сечење. Канелите не ми се свиѓаат. Се мислам Моцарт ама немам пробано од таму. Ако има некоја да предложи вкус пошто не можам вака на нет да најдам ни што имаат или па кажете некоја друга за торти. Тортата не би била со кој знае што декорација така да тој момент не ми е битен
Богами и мене ми потекоа лиги. И мм ми вика немој веќе торта од делиција да нарачуваш, ништо не се рамни со жарбо. А јас кутрата 5 години по ред за роденден за мали се они на одмор па морам да импровизирам од други места.
Моцарт се прескапи, а вкус мех ..ништо посебно. Лешник на Перфето е убава ако сакаш полајт варијанта, само не сум сигурна дали прават декорации.
ла крем, ние секогаш купуваме од романса, сега за крштевката ми требаше околу 40 парчиња торта и прв пат нарачав од таму пошо беше за нијанса поевтино, преубава беше
Blagodaram majka i ovie jas shto gi gledam se so takvi lepencinja za megu pogolemite baloni da zalepis mali, ke naracam sega se nadevam ke uspeeme da go napravime ubavo i licno oti 450 evra mi pobaraa be nemaat pamet
Blagodaram majka ovde gledam i takva se prodavaat ama po 60-80 evra mislam deka nema potreba, ako ne e problem pratete mi nekoja slikicka da vidam kako izgleda i kako e prikaceno ako e problem nisto strasno ke izgledam video sekako pred da go nizham.
И ние првиот роденден и крштевка дома баш ради тоа. Прво дете нема да памти дали ликот ќе му го има на салфетки или не. Второ тоа едвај знае носот каде му е а не па другари да има за да му ги поканам. Трето зошто би го малтретирала толку мало дете у кафана (а тоа не трае сигурно еден саат) од раце у раце секој да му диши а не можеш да речеш не!? Си направив слатка маса дома, неговите моите и кумови и толку! За разлика што завчера му правев роденден во игротека со диско и беа поканети сите негови другари и другарки, се направи луда атмосфера со Спајдермен со све, па торта кога сечеа повеќе личеше на стадион со запалени бакљи јер имаше 4 прскалки на тортата Ама знам дека беше пресреќен и сигурно ќе памти.
Еве прикачено е на горниот дел од комодата, ти можеш и од едната страна надоле да пуштеш трака со балони, ќе дојде баш како што сакаш
Канела црвената нема утка. На бебе за роденденот од Делиција земавме ама тешка мие мене некако тужна,изглед се супер нема утка ама не. За крштевката од Канела црвената беше преубава. За баткото сега за роденден ке биде Канела,со слика со подлога фондан предобри се.
И вкус и декорација никогаш не утнале . Делиција ми се премногу тешки и мене, маргаринести. Обично на родендени претежно се делиции торти, сите сум ги пробала и ниту една не ми се допаднала.
Zdravo majki,ke moze li da spodelite mislenje za tortite od slatkarnica Sharlota dali ste zadovolni? Vi blagodaram za odgovorite