Да, нарачав еднаш за роденден на мм Нестле торта умревме од тоа што беше блага, дури и јас што сакам мноооогу благо пола парче оставив Другите вкусови не знам како се, јас нарачав бидејќи мини колачите им се врв
Hmmmm da si dojdete vo stranstvo torti da si pravime...20 parcinja so 2 figurki gore 165 evra, koj saka neka chestita! 20 evra figurka bilo hahahah, tuku ke slavime i vo Makedonija pa me interesira dali nekoj znae od prilika 40 parcinja od Mozardh so nekoe figurce taka skromno pr nekoe meche kako so topcinja baloncinja kolku bi cinelo?
Женски, тие што прославиле роденден во игротека, какво јадење да земам? Како ми е најисплатливо? Сепак е 2часа..
Мајки, дајте идеја за роденден во градинка. Дали смеам да викнам маскоти? Знам иде хартиена торта внатре сама ќе ги полнам. Балони нешто смеам?
Кажете ми кога ве канат на прв роденден и крштевка, носите еден поклон или дупло? Не се дружиме со пријателите баш...
Здраво Дали некој бебуш има роденден на 1.1. Уште сега ме фаќа паника дека или сѐ ќе биде зафатено или ништо нема да работи баш на овој ден. Има ли некоја искуство со славење прв роденден на бебе на први јануари, во Скопје? Опцијата за дома ми е најпоследна, зашто отприлика би биле 30ина луѓе, а со оглед на просторот ќе треба 3 дена да славиме. Ве молам за идеи, места, совети... Фала
Ако мислиш на игротека тешко дека некоја би работела на тој ден. А за кафани би требало да работат,но и тие во ограничен број. Најдобро да си прославите на 2ри
Да ми дадете предлог место за деца и возрасни. Освен Дејли во Лиса со игротеката, друго не ми текнува. Сите се со деца па мислам најпаметно ни е да има игротека и покрај тоа што славеничката нема да игра таму.
Мамички дајте предлог за некој ресторан со игротека или игротека од која сте задоволни во реон Аеродром, Лисиче, Кисела Вода, Автокоманда, Маџари за прв роденден? Меѓутоа да не е бумеранг зошто славевме таму крштевка, родендени на другово детенце и последниот пат не разочараа.