Знам дека е мислењето постаро ама морам да ги изругам Биен. Бевме на роденден пред некој ден таму, преладно. Храната камен. Роденденот закажан од 5, они до 5 не можеле да исчистат од претходниот роденден што останало. Келнерите не се баш понашаат како да работат во игротека, немаат многу осет. Може вака за секојдневно е добро и за поголеми дечиња (2+ години) пошо за помалите немаше ништо за играње. Имаат душеци наредени и нешо ко замок за качување и спуштање. Исто им кажале дека местото има капацитет за 50 луѓе. Мало сутра. 35 души немаше кај да се сместат
5000 за 2 часа резервирање на игротеката. Другарка знам дека за децата сама си донесе грицки и сокчиња, а за возрасните имаше по некоја пица и секој си нарачуваше пијачка што сака. Не мора да биде со мени како што нудат они.
Ама не мора да ја одкупиш цела, пример сега кога бевме ние во игротеката имаше 10 дечиња роденден славеа и не ја имаа цела одкупено. Возрасните си беа седнати на маса, имаа минимално нешто нарачано од менито. Е сега, не знам.. валда може и така да се договориш ако немаш многу деца. Или и таа цена е ако не се затвара игротеката?
Ако се затвори игротеката само за роденден тогаш е 5000, инаку се плаќа по дете 150ден. Ако не е закупена мислам дека не го отвараат стаклениот дел помеѓу игротеката и Daily.
Епа тие си имаа изгледа така направено, за малу деца не се исплсќа да се затвора, само што е многу тешко да се начека отворена игротеката, скоро секој ден имаат родендени.
130 мислам мене ми рекоа е од дете, не сум сигурна. Може и така, ама не знам што се случува ако некој реши во тој период да ја закупи, дали ќе му ја дадат него и другите деца нема да може да влезат или пак ќе им речат дека е роденден од отворен тип.
Може да влезат, тоа баш кажував, ние се погодивме таму и имаше таков роденден, слободно си примаа други дечиња. Само што кога и да се јавиме имаат роденден, ептееен сега за празнициве начекавме да е отворена игротеката после ручек. Реално има капацитет за повеќе деца ако некој би праел роденден со 7-9 деца, не мора да ја закупи.
Ако ја закупиш цела само за вас други не пуштаат, ако платиш само карта за децата тогаш е отворена игротеката и за други деца.
@Bubish26 @Tiny Love мене не ми понудија дека може да ја резервирам и да биде од отворен тип, беше слободна датата. Ете не знаев тогаш.
Мене пак ме убедуваа дека поефтино ќе ми било да биде од отворен тип роденденот, да не ја закупувам цела.
Имаат. Јас сама си направив дел извадив дел додадов, поевтино ме фати него ли менито, а еден куп храна остана.
Како сте задоволни од Градина? Колку минимум гости треба за да биде во големата сала? И онака општо, дали беше се по договор?