Aromati okolu 60 parcinja, na dva kata so slag i edna figura od fondan 3600. Za vkus mene Perfeto mi se def najdobri, za dekoracii se nesto poslabi, Aromati mi se podobri za toa ama pa na vkus se poslabi. Mozart se ubedlivo najskapi, moze i duplo od ovie.
Задоволни сме во поглед на услуга и храна. Ние бевме околу 60тина души, соодветно имаа преградено за да одговара просторот. Немаа закажано ништо друго дента во неа па заради тоа и ни ја дадоа големата сала. Само за музиката дента ни правеа проблем. Се договоривме дека наша музика ќе имаме, а дента се правеа дека не е така они нивна музика имаат, па после "големата" ајде ни дозволија. Углавном да треба да организирам пак нешто би ги бирала повторно.
Да, си имале своја музика. Кога веќе спомна, која цена беше вашата музика и каков состав беше? Повеќето ресторани немаат музика и треба сам да си договориш. Инаку, фала за одговорот.
Сајзерист и пејач со нивно озвучување, ама приватно се знаеме така што верувам дека максимален попуст ни дадоа во однос на цена. Ние највеќе сакавме да имаме своја музика, бидејќи во исто време и други прослави има низ ресторанот и музиката шета од маса до маса.
Нас ни кажаа дека целата сала ќе биде само за нас, па ваљда ќе си стојат на збор. Ајде некој предлог за музика кој знае, ве молам.
Делиција 45 парчиња со фондан 3900. Прашував и во уште неколу други горе долу тука беа цените генерално.
Здраво, искуство со игротека bien за прв роденден? Дали има некој во скоро време славено како е со услуга со храна?
Јас сум правела на малата роденден, али не прв. Го имавме она мени земено за 20 возрасни околу 200 евра беше. Беше ок, но во споредба со пред 2 год. многу послабо. Имаше 2 даски пици, 2 даски мешано похавано со сувомеснато, и кифлички 2 тањирчиња. Сеа се јавував баш да прашам за прв роденден и ми дадоа мени од 950 ден за 3ипол часа. Искрено би си ја земала опцијата шведска маса за 50 возрасни и би си донарачала уште некоја даска за да биде доволно. Тоа мени е 400 евра за 50 возрасни за 2 часа. уште 100 евра боље ќе дадам за 3 - 4 даски и да ме фати се 500 евра, одколку 1000евра за 1 час плус на мени од човек. Плус мислам дека уште подобра атмосфера е за летен роденден.
Ми треба идеја за декорација за роденден, да одговара со торта со hot air balloon со мече. Немам некако идеја за како да бидат балоните, дури ни Pinterest не ми помага Да се спремам со време, осеќам дека на крај ќе испадне нешто и ќе треба во нервоза и брзање да завршувам такви работи
Zdravo, ke moze da mi kazes kako go iskombinira menito. Jas sakam tamu da pravam ama ic ne mi se svigaat ponudenite menia, bezveze raboti ima i neznam dali ke bide dovolno jadenje
За на маси 8ци нарачавме 2 или 3 пици, фурнаринки, 2 салати, 2 даски од тие што се и месни и млечни, мислам тоа дека беше. Ама на масите беа пола возрасни пола деца отприлика, за деца не нарачував посебно. На сите им рековме што сакаат да си донарачаат, пијачки исто кој што сака нарачуваше. Маси за деца не поставував и не ставав никакви грицки.
Smash cake од каде да нарачам и како се цените? Или проверен рецепт ако имате да направам дома. Без шеќери по можност.
Jas bev zimovo na rodenden tamu i bese katastrofa. Valkano premnogu studeno decata isposmrznaa. Kelnerot vikase samo da da sega ke pustime i cel rodenden ne bese ni polovicno zatoplen prostorot. Toa e prv i posleden pat sto ke otidaam