Сеуште немаме славено, меѓутоа резервиравме термин цената е 1000 или 1200, храната е во двете мениа иста, само во пиењето има разлика
Јас ќе ја викнам Супер Вселенко, 2500 за 1ч, 3000 за 2 часа, нека дојде нека ги анимира и крај. Тоа 3 една девојка што глумеше во Петко, децава ја знаат и баш ќе им биде забавно. Не е само за мали деца, има анимации и за поголемите.
Мајки како сте задоволни од тортите во Делиција ? Дали се убави тортите и фигурите на тортат дали ги прават убаво?
Убаво ги направиле, сигурно и на вкус се убави, имам пробано торти од таму. Ми беше дали фигурите ќе ги направат убави. Ви благодарам
Топла препорака за Step Pan Cakes. Тортата ми ја направија иста како од сликата, дури и поубава. Филовите им се пре пре вкусни, плус тортите се кремасти не се воопшто на тесто. Цените се прифатливи,дури и ефтини споредувајќи со други колку ми побараа. Еве што нарачав и што добив. Едит: Малку се тешки за комуникација, затоа 20тина дена порано најдобро да се нарача, многу споро одговараат на пораки, а на телефон кога ќе им се јавиш ти викаат да им пишеш
Каснам ама од Аромати малина и чоколадо беше превкусна, а и киндер им е убава. На изглед ми ја направија поубава од тоа што пратив.
Majki aj ve molam nekoj ideja za torta na tema Jungle. Potocno dajte predlog na nadvoresen dizajn na tortata.