Па затоа е форум, сешто ќе се прочита и мене ми беше чудно дека купиле па затоа тука прашав, никого не навредив и осудив па одма на подсмев!
Jас знам снаа ми и за двете деца им купија злато, менѓушки и алка за спомен да им останата з 1 в роденден и ги сликаше фотосесија и стварно се преубаво сликите
Јас не викав ,а и не викаат уште кај нас,таму им пратив си прославија,мали се уште не разбираат,и за големата ќерка почнав од 3 тиот роденден да ги викам,па здравје догодина.
Му се ближи вториот роденден на моево, па размислував во градинка да почасти. Каде ќе ми препорачате да нарачам од оние картонски торти со кутивчиња за секое дете? Не ни знам како се вика тоа
Пиши на фб хартиени торти ќе ти искочат еден куп страници што прават. А за поефтино можеш и сама дома да си направиш. Ќе си симнеш шаблон и ќе сечеш според него и ќе виткаш. На внуците се сами им правевме. Е сега дома од хамер правевме, а од страниците се со испечатени дезени од цртани и сл.
Јас од овде ги нарачав. Сега имаат и некои пакети и со фотографија мислам. https://instagram.com/craftastic_mk?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Ве молам за предлог тема/ торта за заеднички роденден на момче и девојче, освен Биби и Боби и Мики и Мини Маус.
Машко - морнарска, бродови или мечиња како морнари Женско - нешто со пеперутки, цветови, или и тука баш како плажа, школки, сирени
Диносауруси, сунѓерот Боб, штанд со сладолед или балони направени како сладоледи, сладолед од картон, мрвици и сл., шумски, диви или морски животни, плажа, авиончиња, хеликоптери во балони направени како облаци.