Од Перфето редовно на мени ни се ситните колачи и лешник тортата, но за декорација се мислам дали се ОК Досега со Канела сум немала утка , затоа.
@Tiny Love за син ми пред 5 години сум платила 3.000 кај нив , сега бараат дупло повеќе Нешто сакав некој свод со нешто, мафини, водички, пуканки јас ќе си декорирам …. Ама изгледа и балоните ќе ги дувам., 2.200 за 15 балони и табличка до неа да пишува среќен роденден не ми се дава
Пффф Бубамара играчки 100 балони за 450 денари и Принт центар во Дебар Маало за натпис (банер) Џамбо слабо со балони некако, грдички шари имаа
Женски јас оваа година од парти сити од Прилеп си купив околу 250 балони (не ги искористив сите, околу 150тина) траки за балони, вештачки листови, корпиња за дел од слатката маса за помалку од 1500 ден. И уште 300 ден дадов за банер позади масата. Ако имате време и помош за дување балони, за 1500 ден сами топ ќе си декорирате.
Знам АМА , топло, деца пиштат, ќе носам кифлички и салата+останатите декорации, како ќе одмкнам балони Ради тоа да се спасев ама не се реални цените а мислам и дека се договорени Исти цени даваат сите , нема некои поевтин само поскапо
Јас си нарачав околу 200 балони од Али, си ги надувавме со мм со рачна пумпа (брзо иде), си извадив плакати А3 формат со натписи, и релативно ефтино поминав. Прашав само за дување балони 2000 ми побараа... Инаку си имав мои сталаци, па така фино лепо вечерта пред родендените дувавме украсуваме и следниот ден мм со кола само однесе и постави кој кај треба да стои. Инаку не се нормални и реални со цениве.
Тоа се знае од Канела дека е така барем од плавата, ама некогаш и тазе се погаѓа. Затоа Мариели секогаш се тазе и со нормални цени и не се на маргарин.
Мене ми се свиѓа со животинчиња и светли бои како зелена, жолта. За мики маус пак мора да ставиш и некој црн балон што и некако ми ја убива цела еуфорија Нешто како ова ми е океј. Можеш и мечиња со крем, бело нешто што е светло.
Џунгла сафари, шумски животни, морнарска тема, подводен свет, ангелчиња, диносауруси, роботи, универзум, мексиканска забава, индијанска забава, бохо виножито, цветна градина...
Дајте ми совет кое време во денот е најдобро да се организира крштевката и првиот роденден во сред Јули? Ептен ми е мисла дали порано да се закаже се, или да се чека после 16ч.. ако е топло реално е топло цел ден и не можам да се одлучам..