Супер што сте активни јас па викам иам време да се активирам али изгледа на велико се занесуваат од месец у месец декоарции и торти и се .. мислев мајот дека ради матури апсолвентски ама ова јок.. боже за романса ова прв пат слушам и што ќе отидеш лично и пак онлајн слика ке им покажеш хах они губат а убави вкусовии имаа… а дали има некој зимано торти со декорации од зафир? Гледам спонсоред реклами доста пуштаат на слики не личат лошо
Фотограв јас до сега не сум најмила а имам желба исто би идела со студио попроверено. До сега само лошо искуство знам од студио 5 и хеуphoto од фб дечко еден што не се појави кај родниниве…
Јас барем за облека за малата не се замарам. За до в црква имам за неа убаво фустанче, после тоа ќе си е облечена во облека од кумот. Уште тоа да барав.... Фотограф по препорака најдов за 4000 ден(ќе слика на крштевката и некои 2 часа во ресторанот) што мислам дека е во ред со оглед на сите цени што ги прашав.
Знаеш во што ќе биде облечена? Да си земеш резерва во случај ако нема вкус кумот Е јас па за неа лупнав пари. Поскап фустан и сандали има од моите Крштевка ќе правиме после роденденот .
Кумот нема ама кумата има вкус ама па незгодно ќе ми биде да ја преслечам за роденденот некако безвезе ми е дека и крштевка и роденден во едно е. Ајде за вториот роденден ќе лупнам јас пари
Davajte predlog torta so mornarska tema i od kade bi mozela.da poracam krofni sladoletcina a da vrsat dostava
Прашав сепак на 2 3 места за декорација со балони и сите ми кажаа над 100 евра некои цени а да кажам дека не е нешто премногу декорирано.
Ние закажавме црква и ресторан уште пред 2 недели за на 1ви јули, среќа сабота се паѓа. Балони и фотограф најдени и уште за торта да се нарача. За мали има облека а јас и мм немаме ни време да шетаме па ќе видиме ќе скрпиме нешто
Имам некои прашања околу роденденов. Пошто одамна не сум била на роденден. Па не знам како е модата сега хехех Каде што ќе биде тортата и балоните украсено во позадина нормално освен тортата што треба друго да ставам? Читам нешто мафини. Кажете како ќе правите вие што ќе има за децата и слично. Пошто торта и балони закажав. Фотограф не уште, ама искрено мислам дека нема ни да закажам.
Ако сакаш слатка маса, можеш да земеш мафини, путер колачиња, попкејкс, крофнички, овошје, други слатки/солени, декорации како пакетчиња, водичка/сокче и сѐ шо можи да ти текни Ова почесто ако имаш поголеми дечиња или ако ти е мерак. Инаку тортата и балоните се доволни.
И тоа е по желба. Шмукалче, овошно барче, чоколадна бисквита, лижавче, киндер јајце, чоко стоби флипс, крем банана, чоколадно блокче, балон, ситна играчка, пластелин, нешто во склоп на тематиката...било шо од ова или комбинација.
Дали некој знае како се движат цените за прослави во Куманово, со мени по човек и вклучени пијалоци.Ме интересира Стон револушан, Визиана или Етно село.
Majki preubava dekoracija za rodenden da ne slucajno znaete kade mozam da nabavam vakvi raboti za rodenden za dekoracija ili ako e sopstvenikot na slikata tuka pa neka me iskontaktirat
Оди во Џамбо, сѐ морнарско ќе најдеш за декорирање. Котвата и гумата за спасување можеш да ги порачаш и од стиропор.
Под декорација балони мислите само на балонии или и на банер балони сталаци постоље за торта се тоа на 100 евра или. Некако мерак ти е за прв роденден ама па кога ќе ми текне дека ќе ги пукнат после 5 саати. А толку си ги платил.. :/