Е може, јас кога прашував околу ноември најефтино беа. Додуша и јас не правев кај нив ама ми остана памтењето за ок цена
Ме интересира мислење. Дали е во ред во градинка да однесам за шмукање од Holle? Станува збор за јасли.
Да, тоа што ти одговара. Иако мислам дека најсоодветно за возраста е шмукалче, евентуално некои бебешки бисквитки/смоки.
И мојата е во јасли баш прашував за роденден за вонградинка, ми вика сега се споени групи, многу деца се, многу ќе се истрошиш а они уште не разбираат демек. Нема потреба од ништо. За 2 роденден. Шо носите вие?
Некој да има искуство со кафана 14ка ? Се мислиме таму за прв роденден , некако отворено е има дел со играчки за деца ... па сите да бидат задоволени...
Во план ми е шмукалчиња да части за роденден. Језда до сега не сме фатиле роденден во група, ама може така се погаѓало често беше отсутен, па да споделам што другите частеле. Инаку да, споени се групите ама отприлика бројка може да кажат. 100% не идат 50 деца во исто време. Маж вика надвор 3 колички има секој ден, а у редовни денови преку 20 се. Не разбираат што е роденден да, ама првите родендени се за ќејф и славење на родителите, дека преживеале
кај нас биле 40 журкааааа. Учителката вика, мали се, ќе и пееме песничка секако, ама не знаат ништо дал си им дал нешто и во ранче ќе им ставиме нешто ако донесеш. И јас размислувам за шмуаклчиња, она вика џабе фрлени пари се, некои многу носат,...вика доволно е чоко бисквит или животинско царство.
Вие директно во диско со флаша резервирајте за толку души А бе не знаат факт, го пратив сега маж со прашања околу роденденот па ќе дадам апдејт што рекле нашиве учителки.
Удрив пресметка, само за шмукалчиња над 2000ки, некако ми дојде ту мач. Епа тоа е, летни, споени групи.
Колку нема да се замарам за прв роденден, ништо не разбира. Со оглед дека е летно бебе, ја би негде на плажа интимно.
Јас за втор роденден земав такви кутивчиња од бит пазар,залепив маша и медо на нив и внатре од тие мечињата колачи шо се и по еден балон Оти има и од 9 месеци ама и 2 годинки дечиња Лани смукалчиња носев само
Дали некој во скоро време порачал торта од Cake Boutique? За разлика од други места каде што прашав тие ми дадоа упола цена од останатите? Добри ли им се тортите?
Redovno naracuvame od perfeto posebno za zarbo vkus i e navistina edna od najubavite tortti. Isto i so dekoracija za kolacinja torta izgled nemaat utka a ne se ni tolku skapi kako na primer romansa. Za ista dekoracija perfeto mi pobaraa 4500 a romansa od 6500 do 8500 so ist broj na parcinja
Е сега бидејќи Перфето се на колективен одмор од 22.07 до 15.08 а нас баш тогаш ни е терминот за роденден ептен не зезна Дали некој ја пробал жербо тортата во Канела и дали е исто така добра и таму?
Za Kanela ne znam ama mozam da ti preporacam i cake house da probas imaat dosta dobri torti a se preubavo ukraseni, samo proveri i tie da ne se na kolektiven