Погоре имам пратено слика што порачав, а што добив за 4150 денари. Па одлучи ти дали вреди. Уште да ти направат барем 1 фигура аматерски, ќе се изедеш жива. Совет. Порачај еден спрат која е за 35-40 парчиња со фондан со слика, со фигура како сакаш и една без декорација (колку уште парчиња сметаш дека ти требаат). И тоа е поевтина варијанта
Па и Грими не се нешто ефтини, лани за 4 фигурки мали 3550… сега сигурно е поскапо. Романса се убедливо најскапи
Е само нив мислам дека уште не сум им пишала Сите ме откачија до сега кој на одмор, кој е преполн со нарачки, кој не ме разбра што сакам, кој не ме ни удостои со било каков одговор. Пукнав! А сакам само едно мало тортиче малце поголемо од кап кејк колку малава да дувне свеќа на денот, а следниот ден е славјето. Не очекував дека од слаткариве ќе добијам одговор не правиме такви торти или најмалата е 15 до 20 парчиња! Извини прашањето ти беше друго ама стварно 3 дена се напнувам за едно тоетиче. Ептен ден претходно се враќаме од одмор и немам време иначе јас ќе ја сплескав
А во Шарлота дали имаш прашано? До сега секогаш брзо одговарале а и не ми одбиле нарачка, доволно е неколку дена однапред да се нарача.
Прашај ги Мариели зошто имаат и мали тортички од 8до 10 парчиња им е може ќе ти завршат работа. Од Битола се ама 2 пати неделно имаат достава.
Ako mislis za cake smash, aromati pravat mislam deka okolu 600 700 den bese nasata, vaka nesto bese samo drugi boi
Еј супер, баш ваква сакам ама на розево. Ги помислив нив ама ми летна мислата и не ги исконтактирав. Фала ти најмногу
Ве молам, дали сте пробале вкус на торта од Канела прима Москва или Киндер? Се мислам за прв роденден за синко, неможам да се одлучам
Добро жени кај славете прв роденден цениве по кафаниве се лудница, дајте идеја за некоја кафана мн скапо некако ауу
Ние резервиравме во кафана 14ка , карши Скара бар , од сите прашани ни понудија најпристојна цена , а секако ни беше една од опциите
За поголема бројка давале добар попуст така разбрав ама не ми кренаа на телефон.. дали знае некој како се вика у веро јамбо тоа за балони и дали некој има искуство со нив за декорација?
Јас овие ги договорив https://instagram.com/matrimonio_svadbeni_dekoracii?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Супер цена ми дадоа , за свадба ми декорираа и супер искуство имам , се надевам и сега исто ќе биде
Магија се вика ги има во сити мол и џамбо. Искрено Балон твистер во карпош се добри искрено. Не знам за каква декорација мислиш да направиш али искрено во анаконда имаш разни балоони сетови по 200 ден па можеш да одиш да ти ги надуваат со хелиум, бар јас така сум правела.