Зависно од тоа каде би било ако е на отворено имаш за изнајмување лизгалки на дување,замоци итн. И нормално доколку имаш големи деца ако се до 1 година или 2 не ти се исплати ништо.
Прв роденден помина. А како беше украсено? Едноставно, минималистички ајде да кажам. Две снопчиња балони шарени, торта со мрвици, шарено името на бебето, сина свеќичка, сина бројка 1, името на бебето напишано на знаменца, синџирче од конфети кое не се забележуваше многу и уште по некој закачен балон. Бебето облечено во фармерска тиролка со блузе здола. Јас исто така складно, стилски и штосно облечена. Севкупно, убаво и прибрано како за прв детски роденден.
Јас веќе одамна ја знам темата, ама здравје да сме живи и здрави до тогаш. Е сега ја порано почнав да разгледувам бидејќи сакам со време да се спремам да не биде во последен момент. Е сеа ме интересира каде може да најдам балони и се за слатка маса со симба. (Планирам сама да украсувам)
Ако имаш време до 1роденден нарачај од Али експрес, јас за малата со пеперутки ќе правам се од таму си нарачав
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €1.88 | Pink Purple Butterfly Theme Party Paper Tableware Baby Shower Birthday Party Decoration Wedding Festival Plates Napkin Supplies https://a.aliexpress.com/_EyJ7hlX Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €0.53 44%OFF | Large Butterfly Aluminum Foil Balloons Colorful Butterfly Balloon Birthday Party Wedding Decorations Baby Shower Globos Kids Toy https://a.aliexpress.com/_EHxAtZJ Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €1.67 40%OFF | Butterfly 40inch Number Balloons Set Pink Blue Sunflower Baby Shower Decor Helium Ballon Birthday Party Wedding Globos Supplies https://a.aliexpress.com/_Ezq0joN Земав салфетки, тањирчиња, чаршавче, големи пеперутки, балони ќе земам од тука пастелни сакам розеви, виолетови и плави, некако многу поскапо излегуваа од Али балоните, и во комбинација со пеперутките да ги средам
Најдов од али експрес ама сум скептик дали ќе стигне. Планирам сама да праам декорација бидејќи и претходно имам правено за внуци. Инаку кога ви е роденденот?
Каде можам да најдам мал сталак за торта и такво украсче за торта one да пишува на него. На Али има ама нема да стигне одамна се откажав од таа опција.
Personalot e katastrofalen. Najgolema odbivnost sto ti pravi koga ke otides prvo se mnogu drski i arogantni vtoro zastanala kako policaec te meri od glava do peti za da demek proceni kolkavo e deteto pa uste rasprasuva so i kako. Ako jas sum go donela deteto jas odgovaram za nego i nema potreba od takvo odnesuvanje. I sekako treba mozat a i moraat da bidat mnogu poljubezni za tie sumi sto gi naplakaat. I koga se raboti so deca mora da se bide mnogu povnimatelen i poveke so razbiranje. Zatoa eve sekogas ke bidat za pofalba Bajka, kidly, lovelyplayground sto personalot e sekogas preljubezen i poln so razbiranje i nikogas ne sme imale problem iako znaelo moeto dete da ima i tantrumi da place da se treska. Diamond ke razmislam dali ke otidam makar kolku bila najubava na svet igrotekata
Мајки на зимски деца Иако е многу ранооо .. Идеја каде за прв роденден ? Крштевка ќе правиме порано со најблиските и ручек во кафана Е сега за прв роденден планираваме игротека зошто сите пријатели ни се со деца . Амааааа кога ќе спомнам прв роденден во игротека сите ме погледнуваат чудно демек како прв роденден во игротека ...
Ние правевме во игротека и баш си поминавме топ затоа што скоро сите беа со деца, мене тие прослави во ресторан ми се мини свадби
Какво рано, детево 3 месеци има јас тематика на роденденот веќе размислувам Шала на страна, штом имате повеќе деца игротека е подобра опција, и ние во игротека ќе правиме сигурно. И пократко трае и помалку малтретирање ми е од ресторан. Пошто ресторан си повлекува и музика, па мени, па ручеци, целодневна. Вака 2 саати нека се издуваат деца, торта и ајт.