Не е рано ако имате гости со деца, фала Богу ќе правиш во игротека, ќе се занимаваат они, шо треба да трчаат по маси. Иначе имаш и рестпрани со игротека. туки, правела ли некоја роденден за дете во Ритуал? Ме интересира за јадењето дал е ок? Дали ставаат доволно ил штедат?
Мајки, родендем на машко дете, во септември. Сигурно ќе имаме 50 блиски и 15-20 деца. Игротека сигурно не, меѓутоа опција што би можела да направам за децата да имаат убав простор за играње. Возраста на децата гости варира буквално од 0-12 години
Ако си од Скопје, има еден ресторан во Ѓорче со сала и внатрешна мала игротека ,на поминување се видовме со пријатели кои живеат таму и за да сме раат седнавме во ресторанот сма појма немам како се вика и дали е добар. Ама децата имаа занимација без да им биде досадно.
Да, пд Скопје сум. Навистина не знам кај да барам, дали има можеби некоја опција за изнајмување опрема од игротека?
Е па прашај некој ако имаш од Ѓорче види го ресторанот. Баш как што има маси за јадење во истата сала има дел заграден со игротека со трамболина,куќарка, топчиња, играчки и слично. Ама ств незнам каков е квалитетот на ресторанот да пречекаш соодветно гости. Инаку не верувам дека има таква игротека што изнајмува. Ама изгуглај : изнајмување на играчки за на отворено или изнајмување на опрема од игротека.
Meana bure se vika, sum bila na mekici tamu. Inaku ist takov restoran so vnatre igroteka ima kaj La Tana, mislam karsi bese ama ne mi teknuva vo momentov kako se vika. Zavisi i koga vi e rodendenot, Marger e ok mesto, ima del golem so treva pa mozhe decata da se zanimavaat, ako e vo prolet i preku den mozhete tamu. Vidi, realno decata nad 7g se na telefoni 90% od vremeto, nezainteresirsni bash za nishto, taka da fokusiraj se na tie do 7g
Бедроом се вика тој кај ла тана и него го гледав. Маргер исто ми се свија ептен, редовно сме таму на ручек. Фала девојки, ќе се почне уште од сега. Саботс паѓа роденден, со сите свадби и прослави јас уште од сега планирам да дадам капар хахахс
zdravo majki ke slavime 1rodenden i krstevka na 05.07 i sega baram kafana bidejki ke imame 40vozrasni i 10deca vo bedroom,ritual,ksantika i merak prasav za meni i ok se cenite ama neznam za usluga i kvalitet imate nekoj predlog?
Ние сме многу задоволни од Ритуал, јадење имаше доволно, се беше вкусно и услугата им е одлична. Дворот е преубав, сите гости го пофалија просторот, дека и времето се погоди ептен ни беше убаво
Фала ти, ние веќе резервиравме оти тој период ќе има матурски/свадби ама оти не сум била и ме интересираше, иначе првично сакав Ксантија..
Предлог страна од каде да нарачам балони за мекици? Да биде проверена бидејќи минатиот пат балонот не издржа ни еден ден.
https://www.pinterest.com/pin/193091902754865235/ https://www.thinkingcloset.com/2018/07/06/ice-cream-themed-birthday-party-diy-decor-ideas/