Мајки овде ми се виде најсоодветно, имам прашање. Порачав мал милион балони од Али да стигнат до јануари таман па сега ми текна тие што се за на хелиум како ќе ги надуваме дома Имате идеја дали некаде би сакале да ми ги наполнат? Чисто да си знам дали да барам нешто друго
Многу балони скапо да не те фати за дување. На битпазар , другарка си купи боца и сама дома си ги наполни.
Има таква опција некаде, знаеш каде да барам? Може..што и да е најисплатливо затоа и со време да си прашам.
Ај баш ако купуваш пиши за колку балони колку кошта и точно каде ја најде. И мене ми треба за 50 балони, се мислам и јас да купам боца, во книжара ми побараа 4000 денари
Можеш да ги напумпаш и во цвеќари кај што има хелиум боци, јас така си пумпам. Малку скапо е боца за хелиум да купиш. Мене 100 ден ми зема, зависи од балонот.
Здраво мајки, дали можеби некоја од вас има славено прв роденден некаде на одмор? Ме интересираат идеи и како поминавте?
Фала ти на одговорот. Ние на 13.07 закажавме ама немам чуено никакво искуство од прослава од таму. Вие?
Во Пики Бебе супермаркет Струмица има преубај балони и многу ефтини, за дување тие што се со хелиум се дуваат и обично со уста или пумпа
nie zakazavme za na 05.07 tamu ama plus go pojacavme menito,rekoa na svedska masa ke e se pa zemavme plus 2 daski plus mesana skara 2 dupli sopski salati 2 golemi pomfrita pa ke vidime kako ke pomineme
Сме биле на прв роденден и крштевка како гости. Ок е менито, погодно е ако има деца. Услугата е исто во ред.
Имаа пуштено вентилатори а клима не. Климите ги пуштија од како дојдоа сите гости. Неможеа да постигнат. Децата беа црвени препотени..