Мајки, што цена се движат ваков тип на декорации? Има ли некоја супер креативка што направила вака нешто сама, лудило се цениве
Ова не е комплицирано воопшто, можеш сама да го направиш, балоните ги врзуваш еден со друг 2-3 балони, на конец, ги лепиш какп сакаш да ти седат пак еден со друг отвори на yt имаш и видеа како.
Јас да сум ќе им речам. Ако треба и ќе се скараме. Не може ако е до 9 роденденот порано да се запираат децата со играње. Нив секоја минута им е драгоцено време. Па и нас,гледајќи ги како си играат. Ауу некултура се изнервирав. Кај нас во Прилеп е 2000 денари игротека да изнајмиш за тоа време, ела нека земат играчка порано па ќе се разбереме. Јас па мислев скапо е 2000 само за закуп тоа имало и од 6000
Mami kazete idei za tema za prv rodenden za devojce. Prvoto mi e masko i sega merak mi e golem za devojcevo, rozevo i se toa, ama od tolku vozbuda ne vaka ne onaka nemozeme da se odlucime Sakam nesto neutralno zosto nema nesto omileno uste, ok osven kucinja ama nesakam toa. Samo znam site nijansi na roze sakam i zlatni detali.
Со розовки мечиња Животни од шума, верверички, зајачиња Самовили Cocomelon Барби е баш розово ама јас не би направила за мало дете Кога е роденденот? Edit: https://www.momoparty.com/blogs/par...popular-first-birthday-party-themes-for-girls
Pocetok na oktomvri. Da bese leto sladoledi ke bese Mi se svigja ova so samovili sto vikas i vinozito moze ko na linkov da imam vreme da naracam sitnici od ali
Немав време прееска да напишам. Во киндер парк имаат декориран дел за сликање и плус може да си доплатиш декорација на одредена тема почнувајки од 3900 мкд. Во таа цена ставаат онаков венец од балони, масички со благи и цел простор е украсен во темата која сте ја кажале (чаршавче, танирчиња). Може што сакате да си донесете плус. Планирам да однесам број 1 и плус балони со хелиум. Со оглед на тоа што сите декорации што ги прашав се од 6000 нагоре ова ми се виде сосема ок цена. Цените по човек за храна се од 600 мкд нагоре, плус пијачки. Во сите ресторани во кои прашав немаше мени под 1000 мкд. Плус декорации, плус аниматор за големиве деца, или евентуално трамболина... ние немаме друштво што пие многу, така шо опција без ограничено пиење повеќе ни одговара. И во однос на цена мислам дека е сосема во ред.
Декорација верна им сум на Роденден во Боја, а торта само Романса. @Cherry blossom89 торта за крштевка кај нас носат кумовите, бабите..
Имам неколку идеи ама сакам да прочитам и ваши, што сте купиле(тие што веќе прославиле) или што планирате да им купите на вашите бебушки за прв роденден?
@Fenix05 дали најде боца хелиум и оф каде и цена и дали лесно се дуат балоните? дали проба немам појма за тема ама дека 2ри јануари најверојатно дома би биле со најблиски па да си порачам со време од али и некоја др од јануарските први бебиња како испланирала роденден крштевка исти ден пррд/после роденден да ми кажете што планирате