Здраво, колку буџет одвоивте за декорација? Јас што прашував има и од 200,300 па и 400€. Исто така, за торта ми бараат 200€ плус 200 ден. од мафин, тоа уште нз колку парчиња сакам. Има ли некаде со пристапни цени
Во Киндер Парк платив 3900мкд за декорацијата плус мини слатка маса (си ја дополнив со работи од дома), плус си направив сама слика за во голема рамка на постоље од први 12 месеци (имам дома постоље уште од свадба). Многу убаво изгледаше се. За декорации кога прашував Луна Декорации беа најефтини со 100 евра за декорации. Види ги на фб/инстаграм. Фотограф имав за 3000 мкд, за 2 часа направи 400 слики, преубави се. На инста е Лазаревски. Торта стандард нарачувам од Велес, преубаво декорирана со фондан, 50 парчиња 3700 мкд (добро плус патот со Велес ама користиме шетање).
Препорака од мене за декорација, Волшебна Кутија. Нормални цени, прекрасни девојчиња и преубава изработка
Торта од Моцарт за прв роденден 6500 платив мислам за 50 парчиња. Декорација од луна ателиер мислам така беше на инстаграм 6000 денари.
Majki kazete nekoj ubav restoran za 1 rodenden nesto kako bien . Bien malku zabegale so ceni 1600 mkd po covek
Здраво една препорака , пред една недела славев во игротека Пчеличка ми ја препорачаа. бев скептична дека сум од Карпош а ова во Кисела Вода дали ке ми дојдат сите гости . Супер си поминавме , услуга топ беше , си носиш своја храна не те условуваат со пакети и нивна храна, преголем простор. Ние го земавме внатрешениот дел децава и внатре и надвор играа. Цените се прифатливи за разлика од некои игротеки, Огромен простор комоција до немај каде , моја препорака
Не е можно дека истава комбинација ја имав за прв роденден Само што јас ангажирав Луна да ми декорира и сум презадоволна, на масичките што ги донесе си наредив благи работи од кај што порачав торта. Е, само тортата јас си ја порачав од Ск Презадоволна сум и од фотографот и од парк и од Луна
I ja za vikend prasuvav, ne e mozno valda od rakav da kazuvaat ceni kako im tekne !? Dali imas meni da spodelis?
И ние резервиравме за викенд и е 1000 ден од човек. Мени не ми пратија ама отприлика како што кажаа се салати, поховани даски и месо во овали.
Jas pak im se javiv cenata zavisi od toa dali denski ili veceren rodenden e Jas prasuvav za od 6 zatoa taa cena mi ja kazale