Сама си ја правев декорацијата пред скоро 4 години беше, декорација со балони, чаши, тањирчиња, лепење фигури, водички, цефки, принт.. и се што може да се замисли, околу 1500 ден Али експрес.
Јас од овде договорив , океј цена ми дадоа https://www.instagram.com/lavirint_zojo?igsh=MTc4OG1hYWd6eHpwdQ==
Ја немам нарачано, но постојано ги препорачуваат во групата “Дете” за детски родендени. Во план ми е да ги резервирам за првиот роденден
Затоа и прашав бидејќи и мене ми се гледа ок менито има од се по нешто, фала ти баш ќе читнам и во таа група
Јас нарачав за третиот родендрен на малата. Имавме хамбургери, чизбургери, пици, такоси и врапови, превкусни беа. Паѓам во искушение за дома да си нарачам од што ги бендисав.
Од каде ги вадат овие цени? Најверојатно за Ск се работи, ама и за таму и за секаде е скапо ова. Од мал град сум платив 3800 за торта, 3000 декорација и плус 350 ден од дете, вклучено пица, сок и грицки. Што е многу, многу е. Претераа со цените. Штом сакаш мафини, земи готови, или направи по твој избор, озгора стави стикери, печатени на украсни чачкалици