Јас правев дома сама купи си Пумпа Рибарски конец (има еден како растеглив е на Бит Пазар) Силиконски лепак за балони (на бит пазар во десната продавница има) Купив како сталаци за балони, дома правевме столбчиња од балони. Од картон направивме голема ракета и ја наполнивме со балони. Можеш и од стиропор Направив мафинчиња дома а нарачав од тему за од горе за боцкање слатки стикери. Нарачав чаршавче галаксија, банери, букви и се си наместив 2ч пред роденденот таму а дував дома ден претходно
И ние славевме во ресторан, мали се за игротека за прв роденден. Натака не знам баш мн ресторани, не би можела да ти помогнам. Знам слават доста во Калабалак, Биен, Форца, Дејли, Стар Боем итн.. Студија за декорации: Луна декор, Машнички, Роденден во боја, events&decorations, Студио за декорации Синоличка...
Тогаш не си прај притисок види од некое студио минималистичко со балони и готово да не те ошурат 400еур
Правев крштевка, прелошо беше, 1000 евра фукнавме за гостите да останат без даски и не дадоа торта како што ветија
Прашував за род за ќерката лани, 20000 беше стартно што ти наплаќаат за конзумација, испиле, неиспиле, а кетеринг си носиш. Види Бис спроти 8ми септември, пред 3 години убави менија со солидна цена имаа, имаш и лизгалки, лулашки ако има деца други.
Ги им некој пробано Симфонија и Флорида вкусовите од Делиција? Симфонија е и прилично поскапа, дека со ф'стаци. Другите вкусови сите ги имам пробано. За овие два де мислам за прв роденден.
Мене така ми кажаа лани. Ќерката е во август родена, сезона на свадби им е, можда ради тоа им е таа сума за конзумација. Знам мали свадбички се прават таму.
Мислам дека се имаш помешано, АТК е ова што си пишала ваљда пошо прашувавме и ние и е 20000 денари стартно што секако мора да ги платиш, кетеринг те обврзува да нарачаш од некои ,,Тројка’’ со цени ко банкет да правиш.. таму често прават и свадби. МТП е во средното Георги Димитров, имам слушано позитивни искуства ама не знам за цени ништо.
Ауууу да, во право си. АТК кај Борис Трајковски е. Да не ширам тогаш дезинформации, во АТК е 20000, во МТП не.
Хахаха, добро е да се знае. И во двете сум била, ама и јас не знам за цени како е МТП ама годинава таму планирам да славам за големото па како и да е ќе мора да прашам.
Нас ни декорираа Студио за декорации Синоличка, презадоволна сум и цените за разлика од другите им се баш баш поефтини побарај ги на инстаграм. И јас немав време за декорации па затоа одлучив да најмам и не погрешив. А за локации исто можеш Bedroom, Lira, Marger, Forca, kalabalak
И нас ни ја правеа они декорацијата, секој детал што го замислив, ми го исполнија, а сосема нормална сума побараа. Топ се за соработка.