Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како го прославивте првиот роденден?

Дискусија во 'Бебе' започната од 17mart, 4 ноември 2012.

1. Evangeliaa22

Evangeliaa22 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2023
    Пораки:
    964
    Допаѓања:
    1.030
    Дали некоја правела роденден во Нест во Тафталиџе?

2. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    9.335
    Допаѓања:
    18.507
    Ние бевме на роденден таму пред некој ден и воопшто не ми се допадна. Не доволно загреана,веднаш до детскиот дел има врата која нон стоп ја отвара персоналот за носење чаши во другиот дел ,од таму доаѓа ладно, а децата испотени. Не е безбедна, има шипки од лизгалките закосени кои што можат да предизвикаат сериозна повреда кај дете, собираат брзо и храна и торта (иако последен термин беше). Девојката што беше задолжена за децата си прави муабет и си игра со поголемите, место да ги пази помалите (2-3 помали дечиња имаше)

На Evangeliaa22 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. marrisa

marrisa Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2024
    Пораки:
    675
    Допаѓања:
    782
    Препорака за прв роденден почеток на Јули? Да има децата кај да си играат ама и да има убав дел за возрасните. Да биде исто пријатно, да не се свариме ако е претопло :D.
    Сеуште се мислам дали да биде и мини свадба за мене и маж ми дека само регистрација направивме во матично.

4. kroasan

kroasan Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2016
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    51
    Јас ја имам пробано Симфонија, преблага ми беше, како баба ми што викаше тажно благо. Зависи колку сакате шеќер, јас минимално осеќав фстак, повеќе бело чоколадо се осеќа.

5. Secret-Angel7

Secret-Angel7 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    946
    Допаѓања:
    1.760
    Кој вкус на торта е убава од Моцарт? Немам нарачувано до сега

6. LeL15

LeL15 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2022
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    302
    Имам пробано само нутела малина или чоколадо малина не знам како им се вика и беше преубава.

На Secret-Angel7 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. devet

devet Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2017
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    21
    Здравооо.
    За месец дена ќе правиме прв роденден. Ќе биде во ресторан и секако бенд ќе викнеме т.е. пејач и синтисајзер. Е сегаааа, јас не сакам со ора да биде, не знам некако ми нема смисла не е свадба ни мекици... ако може нешто предлог за музика ? Забавно сакам ,македонско, српско..
    Како сте правеле вие за прв роденден,ако може идеи. Благодарам. ♥️

На Ivva0 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Cherry blossom89

Cherry blossom89 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2020
    Пораки:
    1.977
    Допаѓања:
    10.741
    Ората ги оставив за мојата свадба, завршивме со тоа :D не викнавме бенд ниту нешто слично, имаше бенд од самиот ресторан, па таман беше таа музика. Инаку, имав декорација нарачано за роденденот, картички за пред секој гостин, фотограф и секако торта. Мене ќе ми остане во нај убаво сеќавање, ми се исполни секоја замисла :inlove:

На devet му/ѝ се допаѓа ова.
  9. kroasan

kroasan Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2016
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    51
    Дали некој правел роденден во Киндер парк? Ме интересира дали сте задоволни, храна дали имало доволно, се исплаќа ли и декорациите што ги нудат, дали вреди да се дава повеќе пари или и со поефтините се проаѓа (не сме фанови на огромни декорации што ќе се фрлат во ѓубре)? Ми се свиѓаше како концепт дека не мора да барам поединечни услуги како сликар, шеќерна маса итн, се нудат таму...

10. pravnicka_2604

pravnicka_2604 Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2016
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    1.267
    Дали можете да ми препорачате вкус на торта од аромати чоколатерија? Досега не сум порачувала од таму, а и немам блиски со искуство со слаткарницава.

11. Fenix05

Fenix05 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2022
    Пораки:
    3.598
    Допаѓања:
    9.035
    Чоко малина топ

На pravnicka_2604 му/ѝ се допаѓа ова.