Еве што најдов, тука се по евтини, на другиве места поскапо е. Пишува дека има на залиха. Ако вакво нешто ти одговара.
Фала ти, но ми треба хелиум-гас, за да лебдат. За дување со воздух не е проблем. Благодарам во секој случај
Офф, само на тие продавници ми текна. Еве уште ова го најдов, прашај овде, се надевам имаат Hari Kompani Balloons на фб и инста имаат страна. И на овие ми текна, имаат продавница на Бит пазар Lulishte Siprom, ама прашај прво на фб.
Долче.мк имаат готови на Бит пазар се наоѓаат од десната страна не знам дали прават. Да прашаш аромати чололатерија едино
Кажете мамички препорака за прв роденден некое место за славење за околу 55-60 гости? И за декорација исто некој што сте задоволни?
Не ми се допаѓа, бев еднаш. Океј беше храната, ама просторот не е нешто убав. Плус родителиве се жалеа дека лоши биле љуљашките искршени, можеле да се да се повредат. Иначе и за Киндер парк те прочитав, моево е зимско дете, иначе ќе правев таму роденден 100%. Ние и во Парк свадба правевме, преубаво е се.
Прочитав и јас многу лоши коментари за таму на фб и на гугл. Киндер парк е отворено видов, ама топло многу да не биде поради тоа се мислев за децава надвор да играат. Затоа барам непто затворено.
Не, не никако. Вчера бевме на прослава. Келнерот не мразеше, да ти е страв да нарачаш. Пијачките беа топли, само две клими на цел тој простор работат нормално не може да постигнат, храната испод просек. Игротеките препрљави, дирекс чорапите во канта отидоа.
Дали може препорака за студио или некој кој фотографира за прв роденден и сте биле навистина задоволни? Да е нели со некоја понормална цена