Женски ај дајте ми идеа за ресторани во Скопје за 35 луѓе. Ги гледам градина , ореов лад (за ореов лад сега бевме преубаво беше јадењето) ама нас роденденот ни е 12.10 и не знам дали ќе биде за надвор времето.
Мајки, ми требаат предлози за прв роденден за ресторан или игротека (реон Кисела Вода) за во ноември, со тоа што се уште се двоумиме дали да биде во ресторан или игротека? Предност за во игротека ми е тоа што ќе поминеме поефтино, а пак ресторан заради тоа што немаме многу деца, само 3-4 и глупаво ми е 25 возрасни со 3 деца на возраст до 2 год. во игротека... имате идеи, предлози?
Од едните доби пари, од другите заедно со тетка и, златно ланче. Опција е точаче, оние како тротинет што можже да седи заградено дете, па што се вадат дел по дел.
Ednite ke kupat tricikal za dr prasuvam. Inaku ne sakam pari tuku nesto za spomen a lance kakvo bi bilo za Malo dete, ich narakavica isto za masko ne mi e bash i mala sto ke Mi e potoa treba za pola cena da ja prodadoa
Разгледај ги Делиција. Во последниве две години за секоја пригода (една свадба како кумови, две како старосватови, наша свадба, роденден на малите кај што бевме кумови) само од таму нарачувавме, нема утка.
Канела прима и моцарт ако имаш фигури и замисла твоја се деуго кај што сум пробувала било импровизација. За вкусови сите слаткарници отприлика имаат по некоја интересна
Ve molam za pomos, predlog restoran za prv rodenden no po moznost so igroteka vnatre .. bidejki ni e sega vo oktomvri no vremeto veke ne e za sedenje nadvor.
Романса. Каква што ќе им пратам слика, таква до детал торта добивам, да се чуди човек колку мајстор имаат за декорации. Ако сакаш ќе ти пуштам слики да видиш споредба пинтерест слика и торти од кај нив. Од Моцарт нарачав еднаш и не бев задоволна. Океј се и тие, ама не се до толку копи-пејст ко Романса.
Од Романса имам нарачувано само ролати, немам искуство со декорирани торти. А со цени како се? Прати ми
Цената им зависи од декорацијата. Мораш да им пуштиш слика каква сакаш торта, па ти кажуваат цена зависно и од големината нели. Сега ти праќам во пп .
Може да ми пуштиш и мене во лп. Се мислам дали Аромати, некако доста поефтини се. Баш сакам да видам и Романса.
Многу лошо искуство имам со Аромати. Чудни им се вкусовите, фуш се направени тортите, знаат и да се распаѓаат, декорацијата не ја прават баш иста како што е кажано. Кога земав последно толку беше замрзната тортата, нож немаше шанси да влезе. Затоа и се поефтини. Мислам одамна @mariz кажуваше за утната торта од таму (ми има останато кокошката во сеќавање , поправи ме ако грешам) Делиција нема утка дефинитивно, можеби се ппскапи, ама и вкус и декорација на ниво. Дури се чудам како така иста ја прават како сликата што сум им ја пратила. Е последниве два пати земав од Магнолија, во Илинден некаде се наоѓа, не знам точно маж ми го праќав. Вкусовите се нормални, просечни (мене Делиција и Канела ми се први), декорацијата е супер, исто како сликите што ги пратив, а се прилично ефтини, упола од Делиција. Ама како што кажав, вкусот не е нешто богат, само пандишпан и обичен фил.
Кај што бевме кумови многу добро беше направена од Аромати. Најверојатно така се погодило. Не знам како им се цените на Делиција ама не ми се даваат 10000 денари за 50 парчиња. Толку не ја платив невестинската торта која беше 90 парчиња.
Незнам што тема ќе имаш. Ама јас си нарачав клот бела и ја декорирав сама тортата. Тоа што го плаќаме по слаткариве се фигурите од фондан, што никој не ги јаде и ги фрламе. Еднаш така се изгорев, сега памет ми дојде хахаха