1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како го прославивте првиот роденден?

Дискусија во 'Бебе' започната од 17mart, 4 ноември 2012.

1. dummy

dummy Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2024
    Пораки:
    1.319
    Допаѓања:
    1.893
    И ние сме со сличен број на гости и баш се мислев колкава торта да нарачувам. Си мислев на горна граница за гости да нарачам па и да остане, може да се замрзне па ќе се изеде пак. Јас за Делиција одлучив, ми рекоа недела дена пред роденденот најубаво да нарачам ама уште се двоумам за кој конкретен вкус.

На Anifani му/ѝ се допаѓа ова.
  2. LeNora

LeNora Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2024
    Пораки:
    793
    Допаѓања:
    1.957
    На тема торта за роденден бидејќи и се ближи на ќерка ми, јас планирам со торта да направам исто како за крштевката. Една кружна украсена за дување свеќичка и една плус што ќе стои во кујната од ресторанот па ќе сечат плус од неа. За роденденот планираме околу 50 гости. За крштевката имавме повеќе гости и исто имав една кружна, а другите ремени, прво сечеа од ремените, а кружната речиси цела ми остана за дома па имав и за гости кои ми дојдоа дома си ја замрзнав и си вадев по потреба.

3. Anifani

Anifani Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2021
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    169
    Ти благодарам многу,се мислам за Моцарт знам дека се и поскапи,највеќе и за убава да биде декорацијата а може и Делиција да биде,таа ми е привремена за вкус и цена се супер :D

4. Anifani

Anifani Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2021
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    169
    Можеби и јас ќе решам за Делиција,таму имам порачувано,баш ќе одам да видам или ќе им пратам слика за цена да ми дадат За Моцарт не сум порачувала до сега па затоа моментално истражувам :)