1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како го прославивте првиот роденден?

Дискусија во 'Бебе' започната од 17mart, 4 ноември 2012.

1. EnaEnA30

EnaEnA30 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2020
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    938
    И јас откажав љубов на Делиција зошто нарачував за родендени со идеја дека се поевтини од другиве. За крштевка ни побараа исто 5.000 за 35 парчиња а црвената канела 3.800 а мене црвената канела ми се највкусни убедливо. Делиција ми се многу на маргарин и декорацијата не ме бендисувала толку споредбено со Канела. Од вкусови од Делиција шварцвалдот ми е најубава.
    Од Моцарт нарачавме за свадба, преубава беше нема муабет за декорација ама луѓе ми се чини 2 недели претходно ја имаа направено. Не знаете колку беше бајата. Ни остана доста за дома, утрето кога ја пробавме жив срам не изеде. Особено што ја плативме над 500€… Ама тоа е, никад више од таму.

2. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    3.319
    Допаѓања:
    6.281
    Стварно? Јас па за прв роденден во јуни бев убедена од кај нив да нарачам ради врвните декоратееи што ги имаат ама ако така прават со вкусот џабе

3. Anaroz1

Anaroz1 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    3.071
    Допаѓања:
    6.949
    исто :rofl: мојата најомилена.
    за последниов роденден прв пат нарачав од делиција, флорида вкус, со кокос е, кој сака кокос ја препорачувам, преубава беше. иначе мене романса ми се најубави на вкус, ама не прават веќе декоративни торти

На Baby warrior му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Baby warrior

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    3.319
    Допаѓања:
    6.281
    А нема да ме чуди дека и тортата иста ни е омилена :rofl::rofl: сто работи слични имам со тебе и никот има нешто мн слично поврзано со моето име па не е чудно и исто да се викаме :rofl::rofl::rofl:

На Anaroz1 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. dummy

dummy Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2024
    Пораки:
    1.324
    Допаѓања:
    1.896
    Е сега и мене ме замисли за Делиција, Перфето ми беа следна опција може и јас од кај нив да порачам.

Што вкус е тој Жербо од Перфето знае ли некој?

6. Baby warrior

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    3.319
    Допаѓања:
    6.281
    Пандишпан и чоколадо и карамелизиран путер мн е вкусна убава лесна торта

На dummy му/ѝ се допаѓа ова.