И јас откажав љубов на Делиција зошто нарачував за родендени со идеја дека се поевтини од другиве. За крштевка ни побараа исто 5.000 за 35 парчиња а црвената канела 3.800 а мене црвената канела ми се највкусни убедливо. Делиција ми се многу на маргарин и декорацијата не ме бендисувала толку споредбено со Канела. Од вкусови од Делиција шварцвалдот ми е најубава. Од Моцарт нарачавме за свадба, преубава беше нема муабет за декорација ама луѓе ми се чини 2 недели претходно ја имаа направено. Не знаете колку беше бајата. Ни остана доста за дома, утрето кога ја пробавме жив срам не изеде. Особено што ја плативме над 500€… Ама тоа е, никад више од таму.
Стварно? Јас па за прв роденден во јуни бев убедена од кај нив да нарачам ради врвните декоратееи што ги имаат ама ако така прават со вкусот џабе
исто мојата најомилена. за последниов роденден прв пат нарачав од делиција, флорида вкус, со кокос е, кој сака кокос ја препорачувам, преубава беше. иначе мене романса ми се најубави на вкус, ама не прават веќе декоративни торти
А нема да ме чуди дека и тортата иста ни е омилена сто работи слични имам со тебе и никот има нешто мн слично поврзано со моето име па не е чудно и исто да се викаме
Е сега и мене ме замисли за Делиција, Перфето ми беа следна опција може и јас од кај нив да порачам. Што вкус е тој Жербо од Перфето знае ли некој?