Како го прославивте првиот роденден?

Дискусија во 'Бебе' започната од 17mart, 4 ноември 2012.

1. Tulip023

Tulip023 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2025
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    659
    На темава летни родендени, временски во колку саат ги закажувате од прилика, со оглед на тоа што е топло? Мојов во 7ипол, 8 заспива, па не знам кога е најпогодно за да не е во најтоплото, а и он да не се премори.

Едит: @Baby warrior јас скроз си го имав замислено првиот роденден во АТК, ама терминот е зафатен :( освен набројаниве ги гледав и Киндерпарк, Форца, Ксантика и Симпл.

Последна измена: 29 април 2026
  2. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    3.733
    Допаѓања:
    7.083
    Исто и мојата 7ипол/8 е кома. Јас си викам 17:30да го закажам на средина на јуни сме ние ама и ја барам совет зошто не знам како ќе прогресира заспивањево до годинка пошто менуваат. Мојата последниве 6месеци покасно од 8:30 никогаш не легнала преморена е и околу 7ипол е веќе во пижами и спремна

На Tulip023 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Baby warrior

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    3.733
    Допаѓања:
    7.083
    И мојот термин е фатен со свадба и јас сакав атк :(

4. Baby warrior

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    3.733
    Допаѓања:
    7.083
    Сега кога сме кај спремањево, сакам со ќерка ми да бидеме облечени во ист материјал ама различен модел фустанчиња. Имате сретнато некој кројачки салон да прави и детски убави и за возрасни? Нејзиниот ми е смислен скроз за мојот нешто едноставно сакам ама пак ист материјал.

5. Merten

Merten Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2020
    Пораки:
    985
    Допаѓања:
    1.412
    И јас планирав во 5 часот, таман до кај 8 да сме завршени, јас ќе си одам со бебе, кој сака нека продолжи:lol:. Исто сакав на отворено ама ми е страв да не се расипе времето, свадба правев на отворено и за влакно се спасивме:rofl:.

На Baby warrior и Tulip023 им се допаѓа ова.
  6. Tulip023

Tulip023 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2025
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    659
    Јас имам доолга лична историја на дожд за важни настани :D и заради тоа за свадбата се одлучив за затворено и на крај беше прекрасен сончев ден, буквално само ноќта, 10тина минути пред крај на свадбата заврна, иако прогнозата беше цел ден дожд. Така што за роденденов решив да ризикувам :lol:

Дали може да ми кажете од прилика како се движат цените по студијава за декорација и дали имате некоја препорака?

На Baby warrior и Трагедијаупмм им се допаѓа ова.
  7. Marijanche33

Marijanche33 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2025
    Пораки:
    678
    Допаѓања:
    713
    Ние пред некој ден правевме роденден, и ги препорачувам sky.high. Јас прво ги изгњавив на инстаграм со предлози дали може, не може, колку би чинело итн. така да слободно можеш да им пишеш и да ти кажат. Декорацијата излезе прекрасна, нашата чинеше 9000 денари.

На Feniksgirl, Baby warrior и Tulip023 им се допаѓа ова.
  8. Baby warrior

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    3.733
    Допаѓања:
    7.083
    И јас ги гледам нив, ги фалеа тука и други ама си викам прво местото да го фиксирам па да им пишам да договориме. Примаат нарачки по слика за поспецифични теми или имаат они опции одбрани само?

9. Marijanche33

Marijanche33 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2025
    Пораки:
    678
    Допаѓања:
    713
    Можеш да им пратиш каква сакаш слика/тема и они ќе ти кажат што можат/не можат да направат и колку ќе чини. Можеш да им пишеш со време за датум ако знаеш чисто за да те рачунаат, па ќе им кажеш и локација кога ќе дојде време.

На Baby warrior му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Madi

Madi Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2021
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    238
    Феминки, планирам сама да си украсувам за роденден. Имам балони од Тему. Хелиум немам. Пратете некој линк како да направам база од балони, како да стојат повисоко а да не ги лепам на ѕид. Било каков совет е добродојден.

11. Baby warrior

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    3.733
    Допаѓања:
    7.083
    Некое искуство од Биен - Аеродром? Пред неколку години сме биле на прв роденден ама зимски беше, за летниот дел терасата ме интересира и општо храна/услуга/услови

12. Baby warrior

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    3.733
    Допаѓања:
    7.083
    Има некој искуство дали балониве од тему се ок и која цена ги полнат низ ск со хелиум? За дома ми требаат неколку, па се мислам дали да нарачувам или да одам готови да си купам комплет :wasntme:

13. MariaBouli

MariaBouli Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2024
    Пораки:
    1.721
    Допаѓања:
    3.195
    Балоните се супер, јас цела сцена си порачав и си на направив :D

Прикачени фајлови:

На Baby warrior и Guns N` Roses им се допаѓа ова.
  14. Baby warrior

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    3.733
    Допаѓања:
    7.083
    Имаше со хелиум? Прашањето ми беше дали да си купам готови надувани од ск или да нарачам од тему па да ги носам на полнење :P

15. MariaBouli

MariaBouli Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2024
    Пораки:
    1.721
    Допаѓања:
    3.195
    Не, затоа што цело беше на постолје и не ми требаа со хелиум. Иначе не знам вака по Фемина што читам не знам дали има негде кај што полнат, распрашај се прво тоа

16. merriel0

merriel0 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2023
    Пораки:
    1.928
    Допаѓања:
    4.332
    Да ги прашаш овие во парк и зоолошка услуга дали ќе ти направат, инаку тешка работа, период наназад пишуваат членки дека премногу пари бараат тие во Џамбо. Најубаво да си земеш готови и да не се замараш, најискрено.

17. Baby warrior

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    3.733
    Допаѓања:
    7.083
    Едно време околу свадбата кај полициската на битпазар во еден дуќан по скалички носев да ми полнат со хелиум амааааа ова пред 7-8год, некој знае дали уште постојат?

18. Tulip023

Tulip023 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2025
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    659
    Во Веро Џамбо пред некое време прашував за полнење на еден голем балон (од големите бројки) и ми побараа 350 ден.:wasntme:

19. Baby warrior

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    3.733
    Допаѓања:
    7.083
    Па кога ќе видиш дека еден балон голем со хелиум купен е 900-1000ден ова и ефтино доаѓа :$

20. Baby warrior

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    3.733
    Допаѓања:
    7.083
    За роденденскава торта добив нај ок понуда со цена/состав од Њујорк, Делиција и Канела — чекам од Перфето. Од Њујорк и Перфето како сте задоволни од декоратерите? Мн ми е битно да биде како примерот :$