1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како го прославивте првиот роденден?

Дискусија во 'Бебе' започната од 17mart, 4 ноември 2012.

1. Anaroz1

Anaroz1 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    3.231
    Допаѓања:
    7.452

Перфето не ти ги препорачувам, мене скроз ми ја утнаа декорацијата

На Baby warrior му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    3.658
    Допаѓања:
    6.920
    Абе сега бевме на еден роденден тортава беше скроз безвезе излобличени фигури ми остана во памет а знам другарка ми ми праќаше слики што сака ама не и искоментирав ништо викам ај да не ја нервирам … мислам ми рече од перфето баш денес ќе и се јавам :$

3. Cherry333

Cherry333 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2019
    Пораки:
    3.604
    Допаѓања:
    8.836
    Јас мислам најсигурна опција е секогаш Делициа. Не дека сум барала некои екстра тешки декорации, ама секогаш ми ги погодувале тортите, дури и поубави од тие што сум ги праќала (некогаш ќе им кажам тоа и тоа ми е битно, нешто и на нив сум оставала).

4. Baby warrior

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    3.658
    Допаѓања:
    6.920
    Да и јас сум презадоволна од нив, сега пред еден месец за на маж ми роденденот малце составот на тортата ми беше безвезе малина некоја одбрав а внатре имаше едно тенко линииче малина фил не се ни осеќаше … ама ја ја утнав изгледа. Симфонија ми е пренајубава од кај нив … сакам да ги пробам и шварцвалд и ѕвездена по состав мн богато ми стојат

5. Cherry333

Cherry333 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2019
    Пораки:
    3.604
    Допаѓања:
    8.836
    Шварцвалд јас ја сакам најмногу, ама дека има овошје никој не ми ја сака, па не ја земам. Ѕвездена е премногу јака за мој вкус, грчка е убава така лесна кремаста. Исто и флорида сум земала, со кокос, убава е. Имаат мали парченца во слаткарниците како колачи, не знам баш дали од сите вкусови ама можеби да. Исто ролатчиња мали за проба ако сакаш по 10тина парчиња во секое време може да се купат.

6. dummy

dummy Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2024
    Пораки:
    1.466
    Допаѓања:
    2.080
    Јас споделив неодамна, супеер искуство имавме со Делиција. Ѕвездена мене ептен ми се допадна и гостите многу ни ја пофалија. Сега нарачав сахара за на мм роденденов па се надевам и таа ќе биде добра

7. Baby warrior

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    3.658
    Допаѓања:
    6.920
    Ѕвездена ми е во план за ќерка ми за роденденов ако одлучам Делиција да биде, кремаста беше, сочна??

8. dummy

dummy Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2024
    Пораки:
    1.466
    Допаѓања:
    2.080
    кремаста ептен да, стварно превкусна ама не знам за летна колку ќе оди знам ти рече во лето и е роденденот можеби ќе е тешка за на жешко

9. Baby warrior

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    3.658
    Допаѓања:
    6.920
    За мене па лесни торти не се торти :D закам чоколадо крем ораси тесто се :rofl: за мене маркиза од канела е највкусната торта на свет и симфонија од делиција ама баш ќе одам да пробам колаче кога ќе нарачувам

На Tulip023, merriel0 и dummy им се допаѓа ова.
  10. dummy

dummy Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2024
    Пораки:
    1.466
    Допаѓања:
    2.080
    и јас сум со тој став но ете има и некои како членката горе кои сакаат полесни торти, особено па во лето

11. Tulip023

Tulip023 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2025
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    582
    Сличен вкус за торти имаме :D ѕвездена е баш богата, убава, јас за неколку поводи ја имам нарачувано, ама имам добиено коментари од луѓе кои не преферираат многу благи торти, дека е претешка, така што дефинитивно не е стандарден летен избор, ама ако сакаш блага, богата, со тестo полно со ореви - go for it :D
    А за перфето, мене на вкус ми се преубави (особено жербо), ама за декорација, на другарка пред скоро многу и ја имаа утнато тортата. Фигурите беа некако изобличени, со чудни очи.