Да,и работат само сабота недела.Инаку да преубаво е(погрешно се искажав)работат саб Нед ама за родендени и сл прослави работат и останатите денови)
Грешка си, летно време, односно од мај/јуни до кај септември некаде работат секој ден, ама ако сакаш да јадеш мораш со претходна резервација, за кафе пиење не мора ама се десило и тогаш да вратат со глуп изговор, а гледаш да е празно Ептен некои протоколи водат
@Igle ќе споделам ако имам некоја идеа. Инаку и кај нас ќе се повеќе луѓе. Не сум ги ни избројала. За роднини не зборувам, најверојатно нема да ги има, освен братучедите со кои многу дружам. Ама нас и друштвото ни е големо. 30-40 возрасни само и 15-20 дечиња сигурни ќе се.
Ами јас не живеам далеку од таму, па во вторник на пример кафе сум пиела, ама лани ич не сум била па може и тоа смениле За јадење видиш може и да не принесувале воопшто преку недела, не сме побарале
Е аман бе, ептен се подзанеле тие значи. Баш ќе ја прашам и старосватицата моја како и што имале они договорено за таму. Ама вака како што ми личи со протоколиве изгледа ќе ги баталам.
Isto i jas se mislam kade. Imam okolu 30 vozrasni i 5 deca od koi tri do 2 god a dve okolu 7 god. Za pet deca igroteka otpagja. Pa i jas baram restorance so ubava gradina kade ke ima ljuljaski, lizgalka na primer. Ajde predlozi?
Ооо па ти комшика си ми била јас сум одма тука Да и јас знаев така и баш пробав со малиов да одиме ја кафенце да испијам он да протрчка ама ништо од тоа.Скроз сменет концепт.А мм од скоро е таму со работа па затоа и знам кои денови работи
Скоро сите игротеки собираат барем 50 души возрасни, но многу се малку тие за летни родендени со надворешен дел, иста мака имам и јас. Најпрактично ви е сите во едно да ги викнете, и роднини и пријатели со деца, два саата журка и ајт сиктер Дете и така станува нервозно ако роденденот трае подолго од тоа. Ова посебно за @Igle да ја посоветувам. Но делењето на гости бидејќи не се со деца навистина е без смисла. Невкусно е, зашто еве пример јас имам доста пријатели кои сеуште не се оствариле како родители, и несакам да ги делам. За прв роденден ако немате многу гостинчиња деца и кафана е варијанта. И јас имав само 5-6 деца но сепак направив во игротека, не сакав заседнување до бесвест. Игротека со лулашки и реквизити, а делот за возрасни е како кафана, е Киндер парк, многу убава игротека. И тениското е супер, и таа игротеката кај Борис Трајковски, има големи надувани лизгалки надвор, теренче за фудбал... Сега последно што ми се допаѓа е игротека во Лисиче, Меџик хаус, многу добро е среден надворешниот дел за возрасните, што ми е поважно зашто не пуштаат клима внатре во игротеките, барем не во јуни