Еј па добра ти е идејава не ми текна Во Светот на децата има доста место за возрасни, затворен надворешен дел за пушачи. Убава анимација на децата има. Славевме таму за синко годинава. Може и таму со два термина да одам
има некој порачувано торта од Њујорк, дали сте задоволни и кој вкус би го препорачале, нешто просто, а вкусно, да не е и многу тешка? Си мислам за Шанел со црно и бело чоколадо..
Мене ми беше најубав Во Маргер, само беше топло и со комарци Од храната и услугата задоволни. Сликар photo factory, само уште не сме ги добиле и незнам какви се. Торта канела, задоволи критериуми Слатка масичка исто топ Бебе со плачки слики со сите гости нема , од таа причина.Сите го гњавеа и го расплакаа(поточно се исплаши од една гостинка)Имавме околу 30 луѓе, некои не дојдоа ради одмори , некои заради глупи изговори Немавме многу дечиња па оваа варијанта беше. Битно најрадосен на happy birthday Подароци 80 посто во плик. Веќе завршија на сметка. Што треба ќе купат мама и тато. На моите им беше ќеф да купатнешто да се знаело за прв роденден било , ама не им ја исполнивме желбата.
Прв роденден и крштевка прославивме заедно во Грин гарден во Сопиште, местото преубаво услуга топ, задоволна имавме околу 70луѓе. Торта од канела црвената преубава беше и на изглед и на вкус. Сликар феритејл слики преубави имаме, задоволна и од нив. Слатка маса сама си правев се Синко во црква мирен супер поминавме, во ресторанот пола роденден го помина во плачење најверојатно од гужва многу луѓе му дојдоа. Поклони имавме од се по нешто и облека, играчки и пари. Мама и тато презадоволни се на се убаво си поминавме многу
Знам дека е рано но уште од сеа мислам каде прослава за прв роденден Како е во Киндер Парк, зимно време?? и како се со Мениа итн..
Помина и нашиот роденден. Моето бебе наполна годинка. Славевме во хотел, со 70 тина луѓе, со снимање без музика. Мама ја спремаше слатката маса и украсувањето. На секоја маса имаше розови салфетки и балони со точки Се беше преубаво.
Ти благодарам Да од картон е, од кутиите од кашички ги лепев и дебел картон од Џамбо земав. Исто и минимауските се од стиропорни топчиња, спојани и боени со поликолор и украсени со панделка
Јас се, дури и капчињата ги праев сама Фалаа, да сте здрави и живи, гушки до батко од моме немирно Фала тета Ано, да сте здрави и живи, гушки до двајцата
Среќен роденден на Софија, Панделка, преубаво е. Браво за тебе Уште да ми кажеш како најде време да изработиш се
Кои капачиња Панделче?? Не успеав да ги лоцирам или ќорава сум Ми даде идеја за вртените гумени бомбони на стапче