Лесно е со едно дете, јас во план сум и за малава пак сама да правам... За синко за 3тиот род сама правев, а бебе беше 5м До сега секој род сама си правам. Само треба доста време, голема организација и живци... @pandelka преубаво е, нека е жива и здрава малата Јас за малава сакам тема Unicorn, така убаво ми е шаренко со светли нежни бои ... зашто цртани не гледа и ништо не ја интересира.. хаха Инаку имам начекано и една страница со free printables за родендени, за банери, за кутии, за покани, за се, ако сакате ке ви ја пуштам тука.
https://eng.ohmyfiesta.com/?m=1 Не сум проверила одамна, но така од некои понови цртани немаше теми, битно проверив Unicorn има хахаха
@emkaemka тешко се видливи, поназад се @Среќичка искрено да ти кажам незнам како успеав со моме кое уживат да е на цице или враце ама сепак некако успеав, додуша појќе спремав кога некој имаше дома, дали татко и или од мојте @mariz фалаа
Се разбравме, јас капачиња сум прочитала, а тоа капчиња биле Битно убави се, браво Мајка, женска е да ја грабнеш и бегаш, КУКЛА
Инаку и мене ме копка за тие вртените на спапче, ке ми одговараат за темата, тие се оние обични прави и ти ги изврте и ги закачи на стапче само? Не е комплицирано? Edit: и на што ти се боцнати за да стојат?
Да вртени се. Прави стапчиња се, ги поделив на две и ги вртев. Ги боцнав со стапче од ражничи Од Кам ги купив.
Неам време се да направам и акаунт и да разгледам, а мислам дека и доста се наплаќаа, бар поубавите... Кога барав за paw patrol, ништо асално фри немаше и на гугл едвај наоѓав.
Штета што освен Like, нема емоции ама ме изнасмеа. А јас пак барам капачиња погоре на сликата, си викам до толку ќора ли сум.
Среќен роденден Софија на @pandelka Мајка алал да ти е! Јас ќе правев, ќе пустев и на крај ќе нарачам се
Sreken Rodenden da e ziva i zdrava. Se e preubavo. Jas do sega spremav. Se sama. Utre ke slavime. Ke stavam slki poveke. Ova e samo od spremanjeto.Temata ni e Unicorn
Преубавооо . Среќен ,најсреќен роденден на малото сонце Дариа, жива, здрава,среќна, благословена, Бидете горди родители на најубавиот дар од бога Ве гушкамЕ со Анџела
И мене ме фаќа еуфорија веќе, ќе ги славам родендените на двете ќерки (1 и 5) заедно во октомври. Планирам се сама да правам (освен тортите, секако ), многу ми е ќејф