Sreken Rodenden na malata srcka.Da e ziva i zdrava Eve ne nas Decata gi izlizaa bukvite Uste edna golema blagodarnost do tetka Srekicka za preubavite cevlicki i kruna
Леле ептен е убава па посебно со круната, принцезичка. Ептен ми е мило. Да е жива, здрава и најсреќна.
@stevemila @bella12 @pandelka Срекен роденден на лепотиците здрави,живи и цел живот срека да ги прати.
@24.07 , @bella12 најсреќен роденден и на вашите сонциња @stevemila , преубо е @Elen4e_sonce има на wish, ali, посебни за вака украсување. Јас имам едно пластиче за балоните ко цвеќиња а стевемила има поинакви за на сталаци, полукруг. А имаш и лентички исто
Цветовиве се прават преедноставно и без ваков додаток, само се врзуваат балоните еден за друг и се мотаат меѓу себе. Ако сакате ќе ви најдам туторијал. Среќни Родендени на славеничките, да се здрави, живи и да имаат среќно детство. Многу убави декорации се изнагледав неделава! Алал да ви е И јас сум од луѓето што сакаат да се трткаат со ситници, тракатанци и декорирање, но мислам дека за првиот роденден на бебушов нема да имам ни енергија ни време да спремам Здравје, ќе видиме.
Па нема никаква филозофија, нема размислување, ја би рекла 100 ден по цвет едноставно непотребно фрлени пари се. Но еве споделив за некој друг што сака да прави цветови дека може и сам, знам дека ти држачиве веќе си ги купила.
100 ден се 10 цвета. Ама кога ќе немаш време за да врзвиш, мн поедноставно е да ви ставиш само Еве @Elen4e_sonce