Игротеката е убава, сум била два пати на роденден, има внатрешен дел за возрасни и посебен надворешен дел за пушачи отпозади за седење, а ако е зима кој сака нека смрзнува Единствено што не ми се допаѓа што делот за возрасните е баш оделен од делот за децата со ходник и неможеш да ги надгледуваш додека седиш. Плус и малечките деца си ги бараат родителите па цело време доаѓаа по чорапчиња по тоа ламинатот.
@bella12 @stevemila Нека им е среќен роденденот на принцезите , многу убави торти имате и двете. Нашиот е во ноември и многу сум возбудена, кој би рекол. Никогаш не бев по родендени и планирање ама за дете свое подруго е чувството. Планирам се сама да правам, од мерак. Ако не стигне време ќе си купиме , ама се надевам дека ќе успеам . Многу му се радувам на роденденов.
Ние ќе славиме таму роденден во декември па ќе ти кажам како сме поминале . Инаку ,одиме често за играње таму . Супер е. @Ambra20 Vo Marger cesto slavat rodenden . Proveri tamu Kalabalak,gore ima del za deca .
Marger na terasata slavevme nie, preubavo bese i usluga i hrana mi se bendisa. Decata dole na trevata pred tebe gi gledas.
Комарци,топло, келнерите по одмори еден не служеше па се осеќаше напнатост Генерално ок беше, ама ние пример нарачуваме дополнително помфрит а он ти вика мислам дека не ви треба, имате многу јадење
Јас како гостин сум била неколку пати . Ок било . Башка за со деца летно време ми е ок . За друго немам искуство .
Мајки а во Калабалак Парк некој има правено? Се мислам за тоа место зашто видов дека има детско катче (мала соба со играчки, ама бар нешто за занимација), инаку и за Градина сум пак, мн ми се свиѓаше таму кога славевме за синчето... малку ке растрчуваат децата, ама сум била така и во ресторан на роденден, си наоѓаат занимација децава секогаш Испадна мн повеќе возрасни дека имаме, па игротека ни отпаѓа, а башка и крштевка ке имаме сепак истиот ден и решив да биде пак кафана, ресторан. Во Лира сум била ама летно време надворешниот дел, внатрешниот собира 50/60 луѓе?