И јас како гостин сум била и на прослави од работа се ок. И сега генерално сум задоволна. Ова беа мали ситници. Јадењето ок беше. Мислам дека убаво ќе пројдете И фотографиите супер излегоа во зеленилото Ааа, и за музика мора нивен бенд,6.000 ден Ако сакаш музика де
Иако уште има време од сега сакам да знам, искуства со Киндер Парк? И ако може некој што славел таму да ми пише порака
Maјки, следмата недеча е роденден и крштевка за синчето. Сакам на веселбата да има слатка маса, и некоја декорација со балони по маси, ама незнам ни кој ги прави, ни како ни ништо. може ли некоја да ми даде број каде да се обрстам. Итно ми е, а јас со малово не можам ништо да побарам. Однапред Ви благодарам
Бидна и тоа Има некој баг на форумов, не можам да прикачам слики директно, морам преку линкови. Бујрум: https://image.ibb.co/j2sU30/2.png https://image.ibb.co/g6UsO0/1.png
Во Градина и првиот род на малата. Она беше умна, златна цел ден. Мама малку збудалена, уморна, но убаво поминавме. Малку имав една глупа ситуацијата која ме изнервира, но тоа е.. помина. Малку помирен роденден од 1виот на синко, но ни фалеше една личност и малку без неа беше чудно, тој ја правел секогаш атмосферата, играл прв. Малку како услугата да е подруга од првиот род на синко, 3+ год поминати... но се на се задоволна сум Слатката маса, се со љубов од мама направено, само името Сара секако порачано, требаше и пудингчиња да има, но немав време...
Браво @mariz , преубаво мајка Алал да ти е, профи ептен. Корнетчињата се Среќен роденден на бебка, голема да расте
Хахах се гледа дека не сум по домашни изработки Сеедно, алал да ти е, стварно е преубаво се. Ова си бара (покрај време и ресурси) и вештина, не секој ја има. Јас па особено тапа сум за вакви креативни работи @mariz
Време немав, се во 11, 12 навечер правев. Овие пуфките на ONE едно на ден правев, ама со време почнав се да спремам.. месец дена уназад
Забораив и тоа да кажам, ние и крштевка правевме вчера... 65 возрасни, 10тина дечиња вечерта во ресторан.. Крштевката беше преку ден само во црква со најблиски, еден ручек само со кумовите истеравме во Дојрана, деца оставивме дома на баба и дедо... одморивме малку дома после, па вечерта роденденот.
@mariz најсреќна да е малата принцеза Убаво е се, само дај сличе и од тортата, сакам и неа да ја видам
Ова се слики јас што шкрапнав, веќе тука замачкана од децата Многу смешна ситуација имав со тортава... 2ч веќе траеше роденденот, а јас торта не видов некој да донесе (а ја донеле од слаткарата пред да стигнеме), кога испаничив! Трчав да прашам дали има стигнато торта Фала мајки