Фалаа тии Тие случајно излегоа такви... требаше мазни, ама кремот густ од белото чоколадо и ги замачкав со лажица околу. Не се гледаат убаво погоре, еве ги
Важно децата ја "расчистија" масата Се сеќавам на нашиот прв роденден никој од децата ништо не пипна од масата, па на крај ние возрасните ѝ се навртевме
Sreken Rodenden na malata srcka Da vi e ziva i zdrava i sekogas nasmeana. Se e preubavo, alal da ti e na kreativnosta
Оооо браво @mariz ! Вредна жено! Се е таман, посебно пувките и "оне" горе. Лепотицата голема да расте и вечно да и е името.
Сакам да направам мафини за роденденот, има ли опција да се испринтаат сликички за одозгора како што се големите слики за торта,кои може да се јадат, некако не ме бидува за декорација ?
Незнам како би изгледале така мафините, поубави ми се бар мене со шлаг. Види на јутуб туториалс има како да направиш, не е воопшто тешко. Ке си купиш декоративни форми ситни за јадење и ке ставиш на шлагот, ептен слатки ке ти искочат. Јас ептен брзав и малку ги оплескав, ама види ги погоре, не се лоши
ни се ближи и нам првиот роденден па сакав да ве прашам каде во скопје или струмица може да купам ствари за декорација балони и сл...сакам сама да си декорирам ама да купам од негде на големо што се продава..за али експрес порацки доцнам веке нема да ми стигнат навреме
Eej da nekni bev. Preubavi raboti ima. Tolku vreme barav od tie kako epruveti za bomboni, tamu imalo razni. Aj zdravje za dogodina
Прославивме и ние прв бдеј, бебе има една годинка се беше убаво ^^сликиве може некој ќе ги начека и на фб, па замолувам да ме поштеди од коментари
Живо и здраво и к'сметлија...Браво алал да ти е за декорот. П.С оние стихоте веќе почнав да ги пејам и по улица со бебка