Побарај си преку Delco да ти ги пуштат, може ќе дадеш повеќе од карго експрес за пратката ама барем се со осет.
Едит: Ми помина време за реадактирање, освен горе споменатата слаткарница ме интересира и за Delicia слаткарница, цени и изработки имаат фини вака по слика. Ме привлече цената ама не би сакала да направам утка ?
Ми ги имаат фалено Лапетит, ама лично не сум пробала и видела и не можам да кажам. Делициа се одлични, добар квалитет, а прифатливи цени. Немам купувано, ама имам видено нивни изработки и пробано нивни торти и колачи, предобри се. Јас за првиот роденден на малата нарачав торта од Романса, со декорација, и беше одлична. Иста како сликата што им ја покажав, и превкусна. Влашка торта беше вкусот. Малку се посолени со цени, ама не е страшно според мене. Ако си за поевтина, а добра опција, тогаш Делициа.
Ние вчера го прославивме првиот роденден, се беше прекрасно презадоволни сме од Deja Vu Парк.. храната вкусна келнерите многу услужни се на се преубаво беше .
@mssuniquee Аии, фантазија Преубаво е. Среќен роденден на Онур, да расте гоооолем гоооолем, жив и здрав да е до троцифрен број ...
Да. Ја најдов фб страната шо ја барав. Деновиве ќе стасаат. https://www.facebook.com/My-Margaret-картички-и-покани-karticki-i-pokani-204516063489428/ Вие се спремате?
Фала ти. Јас уште се мислам дали воопшто да има вакви кутивчиња, пошто во теглички ќе ставам бонбони. Се спремам по малку, имам идеја како би требало да биде, ама си викам има уште време.
Може ли некој да сподели цени за сводовите од балони? Гледам сега актуелни се и половични сводови, но јас би сакала целосен (секако ако цената не му е плафон! )
Мене мн ефтино ми направи една жена Додека други ми бараа 4-5000 ден она ми направи за само 1600 Хелиумските балони се мои само.
Ги имам видено, супер изгледа а и супер е ценава. Само те молам сподели од каде, може и во пп Сега за сега ми е рано, но да соберам некоја информација не е на одмет Јас ќе прескокнам слатка маса, сметам дека е непотребна, но сакам да има балони.