Не дека бараме со тул, кажа Малечка нејќе невестулка, но да бидат поџиџани. Овие од Зара се ОК, но материјалите се баш обични и тенки, па и ептен се летни. Ете Мадеркеар не сум проверила
Фала девојки на сите што се потрудивте да најдете фустанче за мојата малечка. @emkaemka оставам на тебе Точно,не сакам невестулка,ама сакам нешто посебно...кога го гледаш и на прв поглед викаш тоа е тоа,крај @Sexybaby86 имаме сличен вкус,чекам и од тебе. Сите погоре се слатки ама барам нешто"посебно" а да не е кич. На крај кизнај што ќе најдам
Ние веќе ги договоривме Fairytale Photography. Задоволни сме досега од нив, и од услугата и од квалитетот на сликите.
Фала ти и тебе... Од што сум разочарана од изборот оставив на кумата сама таа да избере. Незнам колку пати ме препраша дали сум сигурна.Знае дека сум пребирлива. На мененостанува фустанче за фотосесијата дома и за до црква. Е тоа не е мала работа.А избор катастрофа.
Мислам дека си од пп, ако идеш накај бт погледни во овај бутик има доста интересни фустанчиња. Или замолија газдарицата на фб да ти слика, многу е фина https://www.facebook.com/mina.fashionkids
Не најдов тема за останатите родендени, па ако има префрлите мислење. Трет роденден правевме дома у двор. Имавме 15 гости и 5 деца. Торта 3500 денари. 3 пици, 1000 денари. Силбо 1000 денари за кифлички разни. Пиење и салати и овошје, 1000 денари. Имав дома останато виски неколку, ракии 10тина различни, узо и коњак. Веро Џамбо џиџимиџи 500ки. Сите играчки низ двор, 100тина балони, песок и музика. Најубав роденден досега. Игротека и кафана ми биле по 300 до 400 еу, ова 120. Фотограф не ни требаше, имаме проф апарат. Кловнови и слични не, оти имаа стотици играчки и песок и музика. Да сме живи и здрави следна година пак у двор.
3.000ден Имаш 20слики и на цд сите слики со оригинална резолуција. Јас задоволна од нив, убави слики имаме
Милина, нема поубав роденден од тој прославен во двор. Ние така првиот и четвртиот го истеравме. Четвртиот со бањање во базен, желба на дете. Сите пресреќни, не сакале веќе во игротекибогами и на родителите им се уарни Уморот за спремање, организација и се по ред беше неспоредливо со среќата на децата, особено на мали. За некој месец 5 ќе полни, ама дворчето ќе нема место за сите, ем од градинка, ем маалски и од пријатели По се изгледа ЗОО ќе ни биде изборот, како за третиот роденден или некој фудбалски терен Кој си има двор/викендица, да не му ја мисли Мое видување.
Па не беше страшно за организација, плус сите по тренерки, опуштени, деца трчаат, од тераса им пуштивме надоле балони и топчиња... Мајка ми донесе една мајонезна салата, свекрва ми друга, на сите маси стаив куп чаши и куп алкохоли, за децата сок од јаболко и овошје... Пицата стаса 10 мин пред гости, исецкана на коцки од нив, само претурив у чинии. Силбо имаат кифлиќки секакви мали, па за 100ка имавме доволно. Е следна година ќе имаме трева надежно и лулашки па ќе биде подобро. Лошо беше што дувкаше малце па ни гасеше свеќички, ама на крај успеавме некако и внатре влеговме колку за дување. Децата сите у кола заспале на одење.
Јас од fairytale не сум задоволна. Нит од слики нит однос. Ги изоговара сите пред нас , а и нас пред кумашинците кои ние и ги препорачавме. Сликите само штрапаници. За разлика ,photo factory ептен е профи дечкото. Какви слики ни направи од 1 род. а моево не престана да плаче
Убаво, само не се сите во лето/ пролет родени. Јас лично ич не ги сакам игротеките, затоа и прв роденден беше категорично не за игротека. Ама од догодина не ми бега.
На нас ни се ближи роденденот па би сакала да ми препорачате од каде да земеме торта и дали сте задоволни и од вкусот и од цената ?