Вака менито штуро ми личи. Прсти,фурнарини,кифли,крем салата, пици и ордевер. Има ли опција да си доплатам со плус нешто скара и похованици? Имаат ли фотографии и надзор на дечињата? Ти благодарам
Можеш да си додаваш плус во менито ама мора да е од таму кетерингот.Надзор нема ама дечињата се блиску до родителите,а немаше ни фотографии.Ова не е баш во стилот на игротека повеќе е како ресторан/кафич.
Не знам зошто не сум го видела тагот на време. Ова се вештачки ама убави вештачки цветови, ружи, ги има по магацините, ама ич не е ефтино ова. Еден букет со 9 цвета е 250+ден, од крупните. Се боцкаат на цвеќарски сунѓер, а горе кај балоните се врзуваат па се прикачуваат. Мене искрено цело цвеќе ми делува вештачко, имам слаба резулуција на екран, а може и свежо да е, не знам. Ако сакаш герланда полукружна ти треба сталак, а во П или во Г не ти треба сталак, односно може да се прикачи, ама дека полукруг да изгледа убаво мора да се прикачи на сталак. Герланда се прави долго и тешко, балоните кои ги има кај нас се со слаб квалитет и се случува да испукаат, па затоа досега не сум се нафатила да правам герланда за пари. За золва за веридба направив нешто слично и го закачив над влезот како портал да дојде, ама мене балоните скроз ми беа аут од комбинација, ама на золва ми и се свиѓаа и ги сакаше па затоа ги оставив.
I nie zakazavme vo Evroset. Epten me bendisa mestoto uste lani ama nemase termin togas, zatoa godinava mesec unazad zakazav
Da da moze, se doplaka plus. Ni dadoa lista osnovnoto meni i plus drug spisok sto mozes da si odberes sto sakas. Da ostavivme kapar. Nie deka okolu 20 dusi ke bideme plus deca go zemav osnovnoto meni, tipot rece dovolno ke bide sto znam ama ima moznost togas da naracas plus uste nesto ako sakas pa ke vidime. Moze i slatka masa.
https://eng.ohmyfiesta.com/?m=1 https://baby.ohmyfiesta.com/?m=1 Само од компјутер, лаптоп пушти.. зашто нема search вака од моб. А од лаптоп ми отвара search горе десно.
Оние по фб што изработуваат кутивки, банери, што ти не, мислам би направиле и со бусовиве. Ќе ги најдат во убава резолуција сликите и принт Јас оваа година решив ич да не се замарам со ,,направи сам,, Ама има време до 11ти месец
Таму само внимавај на скалите за накај терени, многу се блиску до игралиштето за децата а не сум била годинава да видам дали се затворени. Лани не беа и баш и кажував на газдарицата, вежбаше со мене лани, рече ќе направат нешто. Иначе и храна и се баш беше вкусно и доволно.
Во Евросет има надвор дел за децата да си играат? Лизгалки, лулашки, нешто? Сега правев список и имаме околу 10тина деца над 3 години. Не планирав анимации некои ако има лулашки надвор. Ама сега се замислив. Што велите вие?
Има, како подинато на скалички одма до масите, теписон зелен и лулашки, пластична како кукичка нешто, лизгалка...
Многу сакав за првиот роденден темата да биде jungle party и слика ставив како сакам да изгледа но ненајдов се и ја сменив зедов некои работи за little prince е сега ми требаат идеи а немам па ако може некоја идеја да споделите
Nema gajle daleku se terenite od delot za deca, plus e zagraden. Cesto odime na rucek ili kafe tamu, super mi e dete da ostavis da igra ti da mezis isto i vo abc ama ovde ambientot mi e poubav. Teddy ima da, zirni na fb.
Епа супер, значи го затвориле. Знам дека се далеку, ама имаше стрмни скалички. Баш лани со газдарицата зборував и рече дека ќе го средат.