Гледам на упатствата се од 3+ години, а често на детски родендени ги забележувам. И јас ќе ги прескокнам годинава. Ваква жижица сакам али ќе тестирам за Божиќ како ќе биде https://www.pinterest.de/pin/40180621648009207/?nic=1
И ние го планираме роденденот Дајте и идеа за кафана-ресторан со прифатливи цени за околу 25 души. Сакав дома ама маж нејќе да чуе,деца немаме само моето е единствено детенце во фамилија и во друштвото. Слатка маса ќе има со мафини и тортата,да имаше дечиња ќе ставев и сокчиња и грицки. Тема се мислам може и снешко ќе биде а може и томи тајм цртанот многу го сака.
Да прашаш тие што прават декорации на свадби, може ќе можат да ти направат. https://www.facebook.com/katerinadecorations/ Оваа девојка ми правеше мене декорации за крштевка. И пратив слики што сакам и ми ги направи исти.
Јас.Ама беше јули и надвор и беше преубаво.Во затворениот дел баш не ми се свиѓа.Додуша незнам дали е нешто сменето,ние пред 2 год славевме таму.
Nie letovo slavevme tamu. Mestoto preubavo, i za deca i se samo za nadvor zboram. AMA, mora da ima ama neli vravotenite, gazdaricata ne. Kako prvo dur ukrasuvavme samo ne zirkase ko bozem kojznae sto ke napravime, ke iskrsime nesto i sl., Dogovorot bese svedska masa i ni doaga ni vika ajde po masi da stavime da ne stanuvaat lugjeto, laze namerata i bese druga, zosto? Sea ke ti kazam, celata hrana se napuni so mravki! Mozese da si kaze ima mravki da stavime po masite. Znaci nikako svedska masa, plus sve sto staviv na toa kako masa drvenoto sto bese mi se ispolepi so smola i mravki, tasna, polkoni, se. Vtoro ne docekaa site gosti da si otidat pocnaa da ja sobiraat hranata i tanjirite od po masi. Da ne kazam samo kolku parcinja torta vidov po druga masa, si zimale, i posle mi vika ne stigna tortata epa ne stigna. Hrana nemase dovolno iako prethodno koga zakazuvavme deckoto ne ubeduvase deka e dovolno, pa moravme na sred rodenden da naracuvame uste. Kiflite ne se taze, gi sobiraat pa gi mrznat. Vo edna golema korpa gi stavaat i toa sto ke ostane si go zimaat i mrznat za drug pat. Mestoto e preubavo ama samo za nadvor, ama zaradi se ova drugo drug pat ne bi otisla ni vo obicen den tamu ne pa da slavam.
Незнам каде евросет ама по тоа што гледам е близу Систина тогаш јас би го предложила Маргер во парк, овде ми го препорача незнам која членка беше ама местото е прекрасно. Услуга, храна и амбиент се е совршено, пред некоја недела таму и славевме крштевка на малата, здравје и роденден би и славела пак таму. Го препорачувам
Маргер има ли некоја анимација за деца? И ние таму мекици правевме, ама за деца не е, освен ако скоро нешто не направиле ново?
И тоа е само за летен период. Ние таму прославивме. Девојчињата беа супер. Иако дечињата ние беа најбројни околу годинка, најдоа начин да ги занимаваат. Зимно време не верувам дека има родендени, внатрешниот дел е многу мал, не би имало место и за деца и за возрасни.
Од Амазон, само таму имаше вакви на друго место не најдов. Повели линк ако имаш преку некој од Европа да порачаш да ти ги донесе: https://www.amazon.com/Girls-First-...plates and napkin sets&qid=1571253410&sr=8-25
Која слаткара во Скопје имаат вкусни торти и се непогрешливи во дијазнот, идеа и реализација? Моцард ми се такви, ама многу се слаби со комуникацијата. А не сум од Скопје да им отидам лично да се договорам
Моцарт за дизајн се број еден според мене...ама и солени цените.Они не сакаат преку нет туку директно на лице место договор.Романса исто не се лоши ниту на вкус ниту на изглед,ама и они не се евтинки.Аромати се нешто поевтини а на вкус не ми се лоши,т.е ми се убави.3 вкуса имам пробано.Сега ја фалат делициа ама не сум пробала,и викаат и они се нешто поевтини.Чисто за споредба за иста торта во моцарт бараа 10 000 во аромати околу 6000 ден. За кај и да одлучиш ќе бараат да дојдеш да договориш за да не дојде до недоразбирање.