Зошто слаби? Одговараат како желки ама убаво појаснуваат. Ама не е она "не се евтини" мене лани 15ки ми побараа за торта од 60парчиња И веќе не им пишав Аромати исклучиво на Вибер порачувам, ретко и бараат да оставам капар, ваљда дека гледаат дека сум порачувала доста..
15.000 за торта? Многу бе Па ваму да планирам 1000 евра само за торта. @danichap од каде порачуваш роденденски и дали се 1000 евра?
Од село мое порачав. Околу 70 еу мислам беше. Во било која бекерај сигурно може да нарачав , побарај им каталог. Оваа беше последна
Да и мене ми побараа голема сума. Ама ете први роденден и сакам они да ми ја прават. Само они верувам да ми ја направат како што ја замислив. само еве 15 дена си “пишуваме” на фб и одговори не ми даваат никако. Ќе им пишам 3-4 прашања и ќе ми вратат само - да ни знам на што мислат ни одговори добивам. ај на крај си викам добро е, ајде нека ја прават, немора ја се да знам (вкус, големина....) и им пишав договорено за тој датум и 4 дена ниту потврдуваат ниту негираат. Сега ќе пробам и со Делиција да видам што ќе кажат
Мене аромати ми ја утнаа за свадба тортата.. Значи разочарување скроз... Специјално им однесов свежи цветови за на тортата да не ви кажувам какви беа кога ја донесоа за сечење
Нас од 3 родендени еден само ни утнаа,т.е место папагал да направат повеќе личеше на кокошка другите две торти беа преубави
Мамички, како се движи Градина со цени, мениа? Ќе одам да се распрашам, ама и вака да приберам информации...
Не ја порачав баш истата и таква за каква што ги прашував, на крајот се одлучив за помалку "наццкана". Сепак Аромати ми зеде нешто помалку од 4ри, мислам 3.800ден дека платив. Моцарт мислев ќе кажат некоја сума кај 6-7 па си викав ОК, мерак ми беше од кај нив да е, ама 15ки За скоро ќе видам што ќе ме огрее со Романса
Дали имате број од романса или моцарт,аромати им пишав веќе недела дена не враќаат одговор да им пишам на вибер ама број немам ако имате пишете.
Женски а која цена е од прилика торта на два ката од Моцарт не ми одговараат на инста па да ве прашам да не порачувала некоја од вас ? И ако може да ми дадете предлог за срудио кое прави убави декорации со кои имате искуство а да се со прифатливи цени ( за слатка маса со балони )
Јас сега нарачав, 10.000 ден. Зависи колку парчиња и каква декорација сакаш. Мојата ќе испадне на два спрата, 70 парчиња
Jas se spremam po malku naracav nesto za dekoracija od aliexpress i sakam da bide snezno nesto posto e 4 dena pred nova vodina i zima nesto da bide taka sekoj sovet idea e dobrodojdena
Шо стори бе скапи тортиве Бт се малку поефтини, додуша зависи што сакаш, за крештевката со 50 парчиња 2000 ден ме кошташе. Преуба и превкусна беше.
Сите други ќе земат поефтино, ама ете за прв роденден сакам да ми е ептен погодена. @BoaVista мислам за првиот роденден нарачуваше од таму торта и колачиња и незнам што се, па ако сакаш да споделиш инфо